сила бг магазин
сила бг медия
»
»
ВИЕ ПРЕПОРЪЧАХТЕ ЗА ПО-ДОБРО ЗДРАВЕ

ВИЕ ПРЕПОРЪЧАХТЕ ЗА ПО-ДОБРО ЗДРАВЕ

Тази есен екипът ни реши да направи нещо напълно различно! Вместо ние да ви препоръчаме определени продукти за по-добро здраве, които са се доказали на практика като най-добрите и най-търсените, ние решихме да ви се доверим и да представим вашите съвети, да ви покажем от кои продукти на кои марки сте толкова доволни вие самите, че ги препоръчвате смело на останалите хора.
 
Оказа се, че като активни хора с натоварено ежедневие, на различни възрасти, с различни професии и интереси, някои спортуващи, други – не, тази есен голяма част от вас са решили да подкрепят здравето на костите и ставите си. Повечето от вас препоръчват да не се приема само и единствено чист калций за по-здрави кости.
Съветът ви в това отношение е правилен и гласи – заедно с калция да се приемат и витамините, които ще помогнат за по-добрата абсорбация на минерала и съответно ще доведат до по-добри резултати. Вие препоръчвате витамин D3 и витамин К2-МК7 – натуралната форма на витамин К.

Спортистите препоръчват на всички и комбинациите с глюкозамин и хондроитин като Elastamine на PRIMAFORCE или пъкнатурални екстракти от Cissus, каквито имат марките PRIMAFORCE и HAYA LABS например.

Зимата неотклонно напредва и много от вас предвидливо обръщат внимание на общото здраве на организма, някои от вас препоръчват прием на отделни витамини, а други предпочитат комбинациите от витамини и минерали като тези на марките MEX и ALLMAX.

Настинките и гриповете вече дебнат от всички посоки. Приемът на лекарствени медикаменти, неправилното хранене, тютюнопушенето – всичко това затруднява черния дроб и заплашва доброто му здраве. Някои от вас вече търсят подкрепа от натурални продукти за черен дроб и препоръчват приема на екстракти от бял трън.

Всички се стремим да избегнем застояването вкъщи през зимата, но предстоят коледните празници! И заедно с подаръците, уютните домашни събирания и красивите трапези идва и преяждането – никой не харесва тежестта и подуването в стомаха, дискомфорта и коликите. Тук всички вие единодушно препоръчвате употребата на пробиотици и храносмилателни ензими като тези на марките NOW и BULK POWDERS. Според вас тези продукти осигуряват по-голям комфорт и здрав стомашно-чревен тракт.
СИЛА БГ Тийм!
ПРЕПОРЪЧАНИ ПРОДУКТИ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2014-11-14 | 09:46:47
Ивелин Христов
Супер статия ! Благодаря!
2014-11-12 | 18:45:35
Lucho
С особен интерес следя статиите Ви и определено тази е една от най-полезните. Поздрави !
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Причините за депресията не са напълно ясни, но вероятно са многобройни и разнообразни. Тя може да бъде отключена от напрежение, стрес, травмиращо събитие, нарушение на химичното равновесие в мозъка, заболяване на щитовидната жлеза, разстроено храносмилане, главоболие, недостиг на хранителни съставки, неподходящ хранителен режим, употреба на захар, мононуклеоза, недосиг на движение, ендометриоза, каквото и да е физическо заболяване или алергия. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com