сила бг магазин
сила бг медия
»
»
7 неписани правила за фитнес залата

7 неписани правила за фитнес залата

7 неписани правила за фитнес залата

Следвай ги или бъд готов да си понесеш последствията


1. Не флиртувай. Или поне недей да бъдеш досадния флитраджия.

Може да си готин, но фитнеса не е бар за запознанства.

Ако жената до теб на пътеката е страхотна и искаш да я заговориш на всяка цена – направи го, но недей да бъдеш нахален и досаден. В никакъв случай.
Едва ли ще е приятно да трябва да слушаш отегчителните опити на някой сваляч, който се е залепил за теб като дъвка и тренира успоредно с теб на съседния фитнес уред.

И последно - не се захласвай и по момичето на рецепцията – тя е общителна, добра и усмихната с всички. Все пак работи там.

2. Не блокирай огледалата

Нарцисе!Огледалата във фитнеса за нещо свещено.
И тук, държим да подчертаем, че огледалото във фитнеса не трябва да е новото ти любимо място за снимки, които да пускаш в социалната мрежа. Огледалото е част от оборудването във фитнеса, и като всеки друг уред, е нужен на атлетите.


3. Никога не разсейвай трениращия до теб, който прави серия от упражнения

Уцели момента.
 


Представи си следната ситуация – тренираш усърдно, съсрадоточил си се, бройш всеки напън, но изведнъж идва някой, който видимо скучае и се опитва да завърже разговор. Не е приятно, нали?
Ако искаш да попиташ нещо – действай. Няма нищо лошо. Но просто не прекъсвай тренировката на останалите.

4. Не бъди егоист

Знаем, че го знаеш.Фитнес залата е обществено място, на което ходят много хора. Търсиш определен уред, но той за съжаление не е на мястото си. Не е никак приятно да обикаляш целия фитнес, за да го намериш. И не говорим само за това - хигиената – да почистиш, където си нацапал или да изхвърлиш празната бутилка вода, която редовно оставяш на велоаргометъра или пътеката.

5. Отнасяй се с фитнеса така, сякаш той е твой дом.

Защо да го правим мръсен и неприятен?Плюеш ли на пода в спалнята си? Защото го правиш във фитнес залата редовно, нали?
Би ли изцапал целия плот в кухнята с протеиновия си шейк? Не? Тогава защо омазваш всичко във фитнеса с напитката си?
Не е готино да се качиш на крос-тренажора и да усетиш каква плътност има потта на трениращия преди теб, нали? Е, ти също като него имаш потни жлези. Избърши уреда, след като си го използвал, човече!

6. Следвай правилата във фитнес залата

Трябва ли дори да го споменаваме? За съжаление  – да.

Неписаните правила възникват през 70-те и 80-те години, когато повечето членове във фитнес залите са били културисти. Изгеждали са внушително с огромните си мускули и тежките тренировки и упражнения, които правят. В онези времена всички, посещаващи фитнес залата, са били стриктни в изпълнението им. Културистите били изключително дисциплинирани, въпреки обратните очаквания. Тези, които нарушавали реда и подценявали правилата били „нормалните хора”, а не редовно трениращите.

И така, проблемите започнали.
СИЛА БГ Тийм!
7. А за най-добър performance - вземи продукти от СИЛА БГ!
56
.
00
лв.
65
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Браво ! Много добре описано и обяснено!
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Браво поздрави за предприетите мерки.
Интересно

"Мина време откакто Optimum Nutrition за последно пуснаха нещо коренно ново, особено в Platinum серията. Platinum Pre съдържа 7 съставки, от които най-добре познати са ви кофеин (200mg в доза), DMAE (250mg) и цитрулин (цели 2 грама). Формулата е допълнена от бета-аланин и два екстракта от грозде. Вкусът на бисквитки с крем пък абсолютно ни привлича. Продуктът изглежда обещаващо и нямаме търпение да го изпробваме!"

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com