сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Джулиано Стро - "Детето Чудо"

Джулиано Стро - "Детето Чудо"

Това е една история за момче с невероятна воля и сила. Джулиано Стро е роден на 18 юли, 2004 година в Италия. За разлика от повечето си 7 годишни връстници, Джулиано прекарва повечето време в тях играейки си с лостове, гири и тежести. В ранна възраст Джулиано успява да направи тяло, като на професионален атлет и надминава физиката на 20 годишни момчета, занимаващи се със спорт. Видео клиповете на тренировките му, които скоро бяха публикувани в уебсайта за видео споделяне Youtube, вече имат над 13 милиона прегледа. В тях се вижда прогресът на юнака от 4 годишна възраст до днес. В едно от тях, той прави изпълнение от лег, правейки 4 повторения с тежест 2 пъти по-тежка от личното му тегло, стяга бицепс и реве към камерата като един малък Хълк Хоган.
Момчето притежава Световен рекорд на Гинес за най-бързо минаване на 10 метра на ръце с медицинска топка между краката и друг за най-много „Air push-ups", или така наречените 90 градусови опори. Изпълнението им представлява нормална лицева опора само, че много по-сложно, тъй като краката му не може да докосват земята. Стро изпълнява 20 такива без почивка. Само едно такова повторение би затруднило максимално почти всеки от трениращите в зала и може би ще се окаже непосилна задача за 99% от тези, които не са гимнастици. Ще отбележим, че преди рекорда, поставен от Джулиано, цифрата за най-много опори беше 12.Бащата на малкия атлет – Юлиан Стро на 33 години твърди, че синът му се е запалил по силовите тренировки от 2 годишен, ако не и от по-ранна възраст. Момчето проявило интерес към гимнастиката още докато било на 2 годишно във Флоренция, Италия. Баща му видял потенциала и амбицията на малкото момче и започнал да го взима всеки път, когато ходел на фитнес. Той споделя, че тренировките на сина му не са пренатоварени и че никога не е оставял Джулияно да тренира сам и без надзор.„Той е дете и ако се измори, просто отиваме да си играем.“

Миналата година баща му отговори на Австрийския Таймс – онлайн вестник, че здравата работа и старанието на сина му се заплаща и сподели, че телевизия в Токио платила 1,000 евро за 30 секунден клип на сина му в действие.Друг рекорд, който малкият Джулиано буквално разби, е чрез изпълнение на човешки флаг. Едно упражнение изискващо изключително много сила.Стро e станал икона в детския бодибилдинг, независимо дали става дума за старание,работа, или баща с неосъществени мечти. В момента Джулиано живее в Румъния и спортът не му пречи  да се занимава с неща подходящи за връстниците му, като рисуване и гледане на детски. Момчето се възхищава на друго дете бодибилдър – Ричард Сандрак.Детето заслужава почести за упоритоста си, на която може да станете свидетели, ако разгледате видео клиповете му в интернет.

Сила БГ Тийм
Топ продукти за шампиони
34
.
00
лв.
155
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2012-01-26 | 13:10:11
Акулов
Доктора, не следва ли факта, че се занимава предимно с упражнения включващи висене, набиране и гимнастика да му даде тласък в разтежа и укрепването на костната структура към по здрава такава?
2012-01-25 | 18:54:34
Любомир
Попринцип е хубаво първо да се научиш да говориш , този процес се случва някъде към 4 - тата година , но като гледам така някои хора и на 7 - мата година не са се научили .....
2012-01-25 | 16:07:03
доктора
Противопокаъно ъа растежа и раъвитието на костната структура е тежести преди 12/14 год. Родителите му не са в ред.
2012-01-23 | 13:28:28
kakao
това е супер че някои го е насочил към спорта...аз на неговите години ядох шоколад и играех на телевизионната игра :D:D:D
2012-01-23 | 13:20:24
Станков
Много нацепено лапе... Удивително е как от 2 годишна възраст е започнало да се занимава с силови тренировки.
Поздравления за самата амбиция която проявява Джулияно.
2012-01-23 | 13:15:28
Мартин
Удивително е това малко дете. Уменията и качествата, които баща му възпитава у него, са отличен старт в живота. Ще ми се да имаше, кой да тласне и мен в тази посока когато бях дете. Поздрави за увлекателната статия!
2012-01-23 | 12:58:35
Виктор Акулов
Невероятна дисциплина и сила. Момчето е изградило навици, които ще са му от ползва в бъдеще, независимо пред каква трудност се изправи. Повечето деца на неговата възраст са невъзпитани лигльовци, разглезени от родителите си чрез някаква изкривена любов. Независимо дали баща му избива комплекси от нереализирани мечти чрез сина си, малчугана както го нарекохте е добър и го знае.
2012-01-23 | 12:52:32
Иван
Страшен е. Такава физика и воля на тези години не съм срещал никога.
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Химическият анализ на Цисус показва високо съдържание на аскорбинова киселина (витамин С), каротен, фитостеролови субстанции, калий. Установено е също така и присъствието на бета-ситостерол. Всички тези съставки притежават различни физиологични ефекти. Съдържат и естествени растителни стероиди, наричани кетостерони, които действат като антагонисти и неутрализират катаболния ефект на кортизона, а оттук се стимулира костния и мускулния растеж."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com