сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Евтин стак за изгаряне на мазнините

Евтин стак за изгаряне на мазнините

Понякога сериозните резултати се крият в правилното комбиниране на няколко продукта. В следващите редове ви предлагаме една доказала се комбинация за намаляване на теглото и изгаряне на излишните мазнини.

CaffeineЕдна от най-често използваните съставки е кофеинът. Той действа чрез свързване с мастните клетки и подобряване на липолизата (процес, при който повече мазнини напускат мастните клетки, за да отидат в тъкани като мускулите, където се изгарят за енергия). Кофеинът съдейства и за потискане натрупването на мазнини в тези клетки. Употребата му най-често е около 200-400 мг сутрин и преди тренировка.
Green TeaЗеленият чай съдържа съединения, известни като катехини. Едно от тях – EGCG, епигалокатехингалат, отговаря най-често за ефектите на фет бърнър, които проявява зеления чай. EGCG потиска ензима, разгръщащ норепинефрина. Норепинефринът регулира метаболизма и скоростта, с която се изгарят мазнини. Чрез спирането на неговото разграждане може да се поддържа по-дълго време повишено темпо на метаболизма и изгаряне на мазнините.

Приемът му е по 500-1000 мг сутрин и/или преди тренировка. През почивните дни се взима сутрин и следобед. Може да се стигне и до трета доза през деня.


SynephrineСинефринът е с подобна структура на невромедиатора епинефрин. Доказано ускорява метаболизма и потиска апетита, като в същото време съдейства на мастните клетки да увеличават количеството мазнини, които отделят за да бъдат изгорени. Обичайната дозировка е около 10-20 мг стандартизиран синефрин 2-3 пъти дневно преди хранене или тренировка.
Carnitine Л-карнитинът е най-популярният суплемент за изгаряне на мазнините, особено когато е съчетан с нисък прием на въглехидрати. Той е съществен за пренасяне на мазнините в  митохондрията на клетката, където те се изгарят за енергия. Перфектно се комбинира с пгореизброените съставки.  Ефективната дозировка е в рамките на 2-4 грама дневно.

Комбинацията от тези 4 съставки в правилната дозировка, съчетани с тренировъчен и хранителен режим, със сигурност ще доведе до сериозно резултати за кратко време.

Сила БГ Тийм

Препоръчани продукти от СИЛА БГ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2010-10-24 | 01:01:01
Ivan
Продукта е много добър един приятел го пробва и е доволен.

http://max-aggression.blogspot.com
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Ще цитираме едно от скорошните изследвания, в което шест жени с наднормено тегло в продължение на 8 седмици 2 пъти дневно приемат по 25 мг форсколин (капсули с 10% стандартизиран екстракт от форсколин). В края на изследването участничките били изгубили приблизително 5 килограма от общото си тегло и намалили процента телесни мазнини с около 8%. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com