сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Gaspari с продължение на SuperpPump Max

Gaspari с продължение на SuperpPump Max


През изминалия месец, чухме повече новини от Gaspari Nutrition отколкото през цялата 2013 година. Компанията приключи старата година със SuperDrive и Isofusion, но единствената новина от тогава до днес е свързана с подобрената индивидуална формула на Carnipure. В общи линии, Gaspari планират пускането на четири нови продукта през 2014 г. - Carnipure , американската версия на Anavite Powder, Detonate XT и ексклузивния AdrenoCharge. И докато си мислехме, че това е всичко, което брандът ни е подготвил за предстоящите месеци, оказа се, че Gaspari крият в ръкава си още една изненада. Новата добавка, която фирмата е държала в тайна до момента, не е изцяло нова концепция като впечатляващия AdrenoCharge, а по-скоро следва линията на Detonate XT и е по-скоро подобрена версия на вече съществуваща формула. Дори заглавието на продукта предизивка нашия интерес - Superpump 3.0. Още след пускането на SuperDrive на пазара се появиха въпроси, свързани с бъдещето на добре познатия SuperPump Max. Почти година по-късно, Gaspari Nutrition най-накрая решиха да заменят и подобрят формулата на този продукт. 
 
Все още е разполагаме с никаква информация за съдържанието на пред-тренировъчния Superpump 3.0, но се надяваме да получим повече детайли след Arnold Classic, където  феновете могат да разгледат щанда на марката и да хвърлят един поглед на новата формула. 
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"ProLab предлагат различни протеини. От стандартния протеинов концентрат – Pure Whey, през матрична комбинация от Концентрат и изолат – Advanced Pure Whey , до високо пречистен протеин изолат – Whey isolate с добавени ензими за оптимизиране на усвояването му и само грам грам въглехидрат в доза. Подсилен с глутаминови пептиди, таурин и с добавени аминокиселини, с които да придобие аминопрофил на концентрат и същевременно да е бързо усвояем, колкото изолат."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com