сила бг магазин
сила бг медия
»
»
ИСТИНАТА ЗА ХАРДКОР ДОБАВКИТЕ

ИСТИНАТА ЗА ХАРДКОР ДОБАВКИТЕ

Всеки един от нас на определен етап от развитието си във фитнес залата е чувал за т.н. и модерни напоследък хардкор добавки. Какво да разбираме под това наименование? Най-често това са продукти, които по един или друг начин влияят на някои от анаболните хормони в организма (тестостерон, инсулино-растежен фактор, хормон на растежа и др.) в положителна насока за изграждане на мускулна маса. Много често хардкор добавките ги свързват с т.н. тест бустъри или стимулатори на тестостерона. Това не е съвсем правилно, защото сами по себе си тези тест бустъри дори и да повишат в някакви граници собственото поризводство на тестостерон, то няма да е достатъчно високо за да се забележи разлика в мускулната маса. 

mass_fx

Какво различава хардкор добавките от обикновените тест бустъри? Този тип добавки представляват смес от няколко вида съставки, които действат върху анаболните хормони в няколко аспекта. От една страна стимулират собственото производство на тестостерон (което само по себе си не е достатъчно за мускулна маса), от друга страна се блокира т.н. SHBG (Sex hormone binding globulin, който пречи за максималното използване за допълнително стимулирания тестостерон), занижават се нивата на естрогена и дихидротестостерона в организма (посредством блокиране действието на ензимите aromatase и 5-dihydrotase), активизират се андрогенните рецептори по мускулната клетка и всичко това води до плавно покачване на мускулната маса и обемите.

HardFX_packageDesign_Thumb

Само и единствено когато всички тези фактори са налице можем да очакваме наистина сериозни резултати и драстична промяна във физиката. 

natadrol

Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Кре-алкалинът е стабилизирана форма на креатин, която преминава през храносмилателната система непроменена и може да бъде напълно усвоена от мускулната система. Кре-алкалинът е „омекотен” креатин."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com