сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Иван Ангелов „Професора“ с мач на „MAXFIGHT 50”

Иван Ангелов „Професора“ с мач на „MAXFIGHT 50”

Иван Ангелов се качва на ринга на MAX FIGHT за мач по правилата на К1. В категория до 70кг Иван Ангелов – Професора ще срещне молдовския кикбоксьор Виктор Кривой, който вече тества умения срещу български опонент по време на „MAX FIGHT “48.

В своята професионална визитка Иван Ангелов вече записал една победа в К1 с нокаут и равенство от участията си в Pro Fight и Muay Thai Grand Prix. Професорът е многократен призьор от участия в републикански първенства и международни турнири по аматьорски правилник. Забележителният си прякор „професора“ пък получава заради основната си професия преподавател по международни икономически отношения в Стопанска Академия-Свищов.

СИЛА БГ Тийм!
Препоръчани продукти:
99
.
90
лв.
59
.
00
лв.
55
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Човек, когато си е достатъчно добър, той ще се наложи, ще бъде отрязан един-два пъти. На мен ми се е случвало да ме “режат” приятели. Но така става, че след един месец аз съм със същите хора на състезание с международни съдии и аз побеждавам. Нещата се връщат, но защо трябва да се случва това нещо? Някой да ти завижда и да те отреже – и ти след един месец пак да спечелиш, но нещата не са същите – то ти остава за цял живот. - Тошко Тодоров"

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com