сила бг магазин
сила бг медия
»
»
На кратко за Myo-Blitz XS

На кратко за Myo-Blitz XS

Миналата година, легендарният Рони Колмън пусна обновена версия на своята пред-тренировъчна добавка Myo-Blitz. Новата формула вклюваше всички съставки на своя предшественик, както и редица нови - бета аланин, бетаин нитрат, йохимбин, кокобутерол, екстракти от акация ригидула и адхатода васика , както и форма на кофеин с удължено освобождаване. Тази комбинация от активни компоненти даде сериозна заявка, че подобрената версия ще задмине ефектите на оригинала. Въпреки, че от появата на продукта мина доста време, ние считаме, че си залужава да му обърнеш сериозно внимание и да се запознаеш с неговите свойства в детайли.
 
 
Myo-Blitz XS осигурява повече енергия и повече издръжливост в сравнение с първоначалната версия. Пслед като опиташ първата доза, почти незабавно усещаш мощен прилив на енергия, който продължава около 45-60 минути – достатъчно време, за да направиш една качествена тренировка. Myo-Blitz XS ти позволява да увеличиш интензитета на упражненията, като същевременно съкращава времето за почивка, от което имаш нужда между повторенията. И накрая, Myo-Blitz XS ти осигурява повече фокус и мотивация, за да подобриш спортните постижения с всяка следваща тренировка. 
 
Като обощение, трябва да признаем, че Myo-Blitz XS е стъпка напред в пред-тренироъчната формула с подписа на Рони Колмън. Продуктът може успешно да се конкурира с най-добрите продукти на пазара в тази категория.


 
 
 
Топ продукти от серията Ronnie Coleman
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"ISOFLEX баровете освен, че са с чудесен вкус, съдържат и 30 грама висококачествен протеин изолат (суроватъчен протеин и калциев казеинат), както и омега мастни киселини и ценни витамини и минерали. ISOFLEX баровете са идеалното решение за забързаното ни ежедневие!"

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com