сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Надмини своите възможности!!!

Надмини своите възможности!!!

Aminostar е една от водещите чешки компании в областта на храните за спортисти. Тя е основана през 1998 година. В обсега на Aminostar са храни за бодибилдинг, фитнес и силови спортове, но също така и стратегическите намерения за навлизане в допълнителни спортни категории за в бъдеще.

От особено значение за Aminostar е качеството и продукти с иновативен характер с голяма добавена стойност, които са приложими както за професионални спортисти, така и за широк кръг потребители.

Технологичната подготовка на фармацевтична компания е голямо предимство, което се използва. Топ-лабораториите и професионализма на персонала са добра гаранция за достигане на най-високото възможно качество в тази област. Сътрудничеството с водещи професионалисти и специалисти в храненето, треньори и спортисти също е от значение, при представянето на нови продукти.Новостите в Aminostar са не само в стриктно контролираните помещения, но и също новите уникални технологии, които бяха въведени. Както и собствена лаборатория, в която постоянно се следи за качествените показатели на продуктите на Aminostar


Новото поколение на Aminostar:

- Иновативни съставки в духа на новите тенденции за още по-висококачествено представяне и резултати.
- Отличен вкус на всички продукти - това е причината поради която много от клиентите харесват компанията.
- Модерен и атрактивен дизайн - който е много приятен за окото.
- Винаги отлична абсорбция на продуктите на компанията - ефективно използване на доставените хранителни вещества.
- Ново поколение продукти - и то без наличието на аспартам.
Продукти за покачване на мускулна маса:

Aminostar предлага иновативна креатинова матрица Creashock, прецизно подбрани съставки включващи 4 вида креатин в комбинация с декстроза, малтодекстрин, алфа-липоева киселина, глутамин, аргинин, глицин, инозин и таурин. Предназначен е за тези, които си задават въпроса „как да покачим мускулна маса?”. Това е идеалното решение!

•    Бързо възстановяване на енергийните нива
•    Приток на енергия и сила
•    Покачване на чиста мускулна маса

Може да се комбинира с Whey Protein Actions 65 (специално създадена смес от протеини с висока биологична стойност, с максимално добро усвояване от организма.)

Може да предпочитате по-голямо съотношение на въглехидрати, както и по-богат аминокиселинен профил и да има известно количество протеин - то това е Whey Gainer Actions. Съдържа специално подбран спектър от аминокиселини, които защитават мускулната маса от увреждане при усилено физическо натоварване.

Суроватъчният гейнър осигурява значително количество от нискомолекулни въглехидрати, които не предизвикват рязка промяна в нивата на кръвната захар.

Суроватъчният протеин (съдържание над средната стойност - Protein Efficiency Ratio) представлява хидролизат, който лесно се усвоява от организма.

Whey Gainer ACTIONS® съдържа специално подбран спектър от аминокиселини, които защитават мускулната маса от увреждане при усилено физическо натоварване и в последствие подпомага образуването на активна мускулна тъкан.


Мacromass Gain  - всеобхватна и ефективна формула за вашите мускули.

Състои се главно от креатин, аминокиселини и високо качество на протеин. Протеините в тази част са с произход от ултрафилтриран суроватъчен протеин концентрат CFM.

Позитиви от MacroMass Gain:
- принос за създаването и опазването на чиста мускулна маса
- Добавя необходимата енергия
- Ускорява възстановяването след интензивни физически постижения
- Увеличава наддаване на тегло

Ако сте на ниско или умерено въглехидратна диета ви препоръчваме Whey Protein Actions 65. Съдържа балансиран състав от аминокиселини, необходими при упражняване на спортни дейности, изискващи сила и издръжливост.Ефекти :
- Увеличава мускулния обем и сила
- Защитава мускулите срещу разграждане
- Осигурява бърза енергия и възстановяване
- Съдържа специална смес от протеини, осигуряващи продължителен анаболен ефект

Осигурете си по-добро възстановяване:

Trans CGT
е уникален и високо ефективен междуклетъчен транспорт. Модерен продукт увеличаващ обема на мускулната маса от ново поколение.
Има ефективна доза от 12 грама креатин монохидрат с произход от MicroXpure ®, която съчетава с доза от 1,2 грама D-рибоза синергичен ефект на оптималната основа за най-добро усвояване на креатин. Съдържа и 3г. глутамин, АЛА, ZMA, както и комбинация от комплексни аминокиселини.
Aminostarразполагат и с Egg Amino 4000 (яйчни аминокиселини). Хидролизираният яйчен албумин е идеалният балансиран източник на всички аминокиселини - незаменими и заменими, осигуряващ най-добри резултати за постигане на по-голяма мускулна маса и сила.

Ефекти :
- предпазва мускулите от претоварване
- подпомага възстановяването
- влияе положително върху натрупването на мускули


За свеждане на мазнините до минимум:


Thermogenic Fat Burner
е високо ефективна комбинация от термогенни съставки като синефрин и ефективни субстанции, елиминиращи мазнините.
Термогенният Фат Бърнър съдържа растителни екстракти от Citrus Aurantium (източник на синефрин), Garcinia Cambogia (източник на HCA – хидрокси лимонена киселина), която подпомага телесния метаболизъм и нарастването на мускулната маса. Ефективната форма на хром намалява апетита и редуцира желанието за сладки храни. Термогенният Фат Бърнър намалява и нивото на холестерола и триглицеридите в кръвта. Тауринът стимулира психическата и физическата активност.


Ефекти :
- Подпомага намаляването на теглото
- Ускорява метаболизма на мазнините
- Стимулира физическата и психическа активност
- Намалява чуството за глад

За синергичен ефект може да се комбинира с  L-Carnitine 25000 + Chrom и с Fat Zero.


По-семплият вариант е Far Burner Liquid (Фат бърнър е високоефективна комбинация от Л-Карнитин, хром и HCA (60% екстракт от гарциния камбоджа).

L-карнитин е субстанция в човешкия организъм, която подпомага изгарянето на мазнините, дейността на сърцето и намалява нивото на холестерола в кръвта. HCA – хидрокси лимонената киселина е вид плодова киселина, която се извлича от индийското растение Гарциния камбоджа. HCA потиска апетита и натрупването на мазнини. Хромът стимулира изгарянето на мазнините и регулира нивото на кръвната захар.


Ефекти :
- Стимулира изгарянето на мазнините и намалява телесното тегло
- Подпомага регулирането нивото на кръвната захар
- Потиска апетитаNitric Oxide Expander - специална комбинация от 5-те най-ефективни хранителни субстанции, източници на азотен окис, едновременният прием на които увеличава нивото на азотния окис в организма.


Подпомага бързия растеж на мускулната маса.
Интензивни проучвания на тази субстанция (с присъдена Нобелова награда!) доказват способността на L-аргинина да повишава нивата на азотния окис, да стимулира синтеза на протеини в мускулните клетки, да оптимизира мускулната маса и да увеличава депонирането на глюкоза в тях.

Ефекти :
- Увеличава силата и мускулния обем
- Укрепва мускулните влакна
- Подобрява кръвоснабдяването и засилва кръвообращението в мускулите

За по-силен анаболен ефект комбинирайте с GHS и с  Whey protein actions 65!


Aminostarне остава безучастен към хормонно-стимулиращите продукти:

GHS - Растежният хормон стимулант е комбинация от аминокиселини, специално разработен за най-високо ниво спортисти с много висока производителност и натоварване на обучение.

Аргининът играе важна роля за развитието. Той има положителен ефект върху тъканите цялост. Л-Лизин помага при разработването и поддържането на правилното костната структура.
Тя е от съществено значение за синтеза на белтъци, отговорни за правилното поддържане тъкан състояние и функции на тялото.
Заедно с аргинин подобрява имунната и сърдечно-съдовата системи. Л-Левцин се нарежда сред аминокиселини ВСАА, които имат положителен ефект върху мускулите след тренировка.
Витамин B6 се съдържат в него е от съществено значение за правилното метаболизма на протеини и здраво сърце. Той също така поддържа телесната енергия и жизненост.


Anabolic Booster е много силен анаболизатор, подпомагащ синтеза на тестостерон и е подходящ за спортове, изискващи сила и издръжливост.

Специалната комбинация от мощни анаболни стимуланти като Трибулус терестрис, ZMA, ALC и Л-Аргинин осигурява максимално увеличаване на мускулния растеж, сила, физическо представяне и бързо възстановяване след тренировка.

Ефекти :
- Подпомага мускулния растеж, сила и издръжливост
- Повишава физическото представяне и психическата издръжливост
- Увеличава нивото на тестостерона
- Стимулира изгарянето на мазнините
- Осигурява бързо и пълноценно възстановяване

За оптимално спортно представяне:

GTI -е високоефективен енергиен стимулант, подпомагащ максималното представяне по време на спорт и физическо натоварване. Специалната комбинация на четири основни съставки осигурява бързо повишаване на физическото и умственото представяне. Aminostar® GTI активно подпомага изгарянето на мазнините, благодарение на включения Carnipure® L-карнитин.

Гуараната е силен стимулант. С високо съдържание на кофеин и теобромин. Основният ефект на кофеина е стимулиране на Централната нервна система. Инозинът участва в синтеза на основния източник на енергия - АТФ. Инозинът увеличава транспорта на кислорода в мускулите и способността им за усилена и продължителна работа. Тауринът е субстанция стимулираща нервната система и увеличаваща физическото и умственото представяне. Присъствието му в организма намалява умората по време на усилено физическо натоварване.Aminostar се е погрижил за да сме жизнени и здрави всеки изминал ден с:


Оne Daily Multivitamins - Мултивитаминната формула One Daily представлява богат комплекс от витамини, минерали и микроелементи, необходими за доброто здравословно състояние, изграждане на силно тяло, поддържане физическата и психическата жизненост и правилен метаболизъм. Една капсула съдържа пълния спектър витамини и широка гама микроелементи, с жизненоважна роля в човешкия организъм. Продуктът One Daily е специално предназначен за хора с активен начин на живот, както и за активни и професионални спортисти, за засилване издръжливостта и имунитета на организма.Vitamin C 500 mg. + Rose Hip: Витамин C има мощни антиоксидантни (предпазва тялото от щетите причинени от свободните радикали в човешкото тяло) и имуноподдържащи свойства.Сигурно сега си задавате въпроса: С какво е по различен от другите продукти, съдържащи витамин C?
Aminostar са разработили продукт с бавно освобождаване на витамин С в тялото и така осигурява продължително суплементиране.

Ефекти :
- Подобрява функцията на нервната тъкан и мастния метаболизъм
- Предпазва сърцето и кръвоносните съдове
- Действа като антиоксидант
- Защитава клетките срещу свободните радикали
- Подобрява издръжливостта
- Намалява умората и подобрява физическото състояние
- Необходима субстанция за калциевия метаболизъм
Bone Star Gelatine
- Колагеновият желатинов хидролизат е предназначен за продължителна употреба за защита и възстановяване на ставния хрущял, костите и сухожилията.
Притежава уникален състав от аминокиселини и пептиди, които стимулират колагеновия синтез, необходим за правилната функция на сухожилията и ставите. Продуктът е особено подходящ при спортисти за ефективна превенция срещу увреждане на ставите и сухожилията по време на усилено физическо натоварване. Също така подпомага растежа на косата, ноктите; подобрява регенерацията и еластичните свойства на кожата.


Ефекти :
- Ефективно спомага за възстановяване на ставите и сухожилията
- Намалява износването на ставите и подпомага възстановяването на ставните връзки
- Оказва благотворен ефект върху ставните функции
- Стимулира растежа на косата и поддържа здравословното състояние на кожата и ноктите

Aminostar помага за постигането на по-добри спортни резултати с по-малко усилия.

Цялата продуктова гама на Aminostar можете да разгледате тук !

СИЛА БГ Тийм
aminostar
55
.
00
лв.
53
.
00
лв.
105
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2011-12-17 | 14:16:06
Jordan
Ревюто на марката ми хареса и като цяло ми допаднаха и цените на продуктите :)
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"“За да натоварим мускулите до отказ, правим суперсерии с основни и изолиращи упражнения – например, от бенч преса с дъмбели минаваме директно на флайс. На крайната серия дори Хю вече не може да изкара последните повторения, без да го пазим.” - Майк Райън, треньор на Хю Джакман"

Реклама
Copyright © 2007 - 2023 silabg.com