сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Поглед върху новите продукти на MuscleTech

Поглед върху новите продукти на MuscleTech

Мотото "Аз искам MuscleTech" не може да бъде по-удачно за съвременната марка и новите й продукти. Iso Build, Phase 8 и Amino Build определено ще си заслужават вниманието, но другите два, Anabolic Halo и Push 10, са още по-вълнуващи продукти. Halo  изглежда като един от най-уникалните следтренировъчни продукти в индустрията. Предтренировъчният Push 10 не изглеждаше толкова интересен с надписа "без стимуланти", а след това разбрахме, че съдържа Gakic.
 
Gakic на прах "рита задници", но през годините изпадна надолу в списъка. Ако MuscleTech успеят да намерят дори още една съставка, която работи с Gakic, всички ще бъдем доволни.
 
MuscleTech са известни с невиждани преди продукти на висока цена. Anator P70, NOP-47, Alpha Amino, Leukic, Aplodan, всички те са единствени по рода си. В индустрия, където всичко е събаряне на границите и достигане на нови висоти MuscleTech продължават да влагат големи усилия. Anabolic Halo и Push 10 трябва да бъде в горната част на вашия списък по Коледа.

Сила БГ Тийм
Източник: stack3d.com
Препоръчани продукти на MuscleTech
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Докато хапвате спазвайки горе посочените правила и поставяте основите за мускулен растеж, избирането на един от 7-10 дни през, който да хапвате далеч повече от нормалното може да отключи стимул за хипертрофия на мускулите ви, като повиши нивата на растежни хормони в тялото."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com