сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Сблъсък за шампионски пояс между световния шампион Антон Петров и португалеца Гонсало Нойтес.

Сблъсък за шампионски пояс между световния шампион Антон Петров и португалеца Гонсало Нойтес.

Единственият мач от файт картата по правилата на муай тай в нощта на 8-ми юли ще бъде част от кулминацията на вечерта. Това е сблъсъкът за шампионски пояс между световния шампион Антон Петров и португалеца Гонсало Нойтес. Двубоят в категория до 70кг ще се проведе в най-тежката версия на този спорт, чийто правилник позволява клинчове, удари с лакти и колене, но с ММА ръкавици.

Припомняме, че Антон Петров направи фурор в участието си на MAXFIGHT 48 през февруари, когато след тригодишно прекъсване се завърна в професионалния спорт с победа над световния шампион Кристиян Зае.

Антон Петров е двукратен носител на световната титла по муай тай през 2015-та при професионалистите в WMC и и в организацията IFMA. Той е и двукратен европейски шампион на IFMA, както и европейски при професионалистите в WMC.

21-годишният ръстов тайбоксьор Гонсало Нойтес има значителен опит както в аматьорския спорт, така и в професионалния. Нойтес е носител на Световна купа по К1, европейски шампион по муай тай на IFMA и носител на сребърен медал от световното първенство в същата организация. Вицеевропейски шампион по К1 и в WAKO, шампион в IRISH OPEN по К1.

В професионалния ринг Гонсало Нойтес е записал 47 мача от които са 42 победи.

СИЛА БГ Тийм!           
Препоръчани продукти:
105
.
60
лв.
59
.
00
лв.
55
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"В номинациите на BB.com за суплемент на годината вече виждаме и списъка с агенти за отслабване. Състезанието в категорията, както всяка година, е голямо. Забраната на DMAA е оказала влиянието си върху списъка - не виждаме OxyElite и Hydroxystim. За евентуален победител stack3d спрягат MusclePharm Shred Matrix. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com