сила бг магазин
сила бг медия
»
»
СИЛА БГ НАВСЯКЪДЕ!!!!

СИЛА БГ НАВСЯКЪДЕ!!!!

С настъпването на 2010 СИЛА БГ си постави много амбициозен проект – присъствие на всички спортни мероприятия, свързани с културизъм, бодибилдинг и най-вече свободни двубои и ММА. Основната цел на всичко това е нашите фенове из цяла България да имат възможност на живо да се запознаят с екипа на СИЛА БГ, да получат някой и друг съвет ако имат нужда. Топ марките за хранителни добавки като BSN, GASPARI, OPTIMUM, DETOUR присъстват с пълна сила на нашите щандове умело представяни от красивите ни промоутърки. Намаленията са огромни и винаги не по-малко от 25%.

bsn_logonutirtion_gaspari


optimum_logo

На огромно внимание се радват колекциите от фланелки, шорти, боксови и ММА аксесоари на TAPOUT, SILVERSTAR, WARRIOR,VENUM, HAYABUSA, EVERLAST. Само и единствено в СИЛА БГ и на подобни мероприятия могат да бъдат видяни на живо тези уникални облекла, които впечатляват толкова много хора по света. Също така се стремим да ви запознаваме първи от всички с най-актуалните добавки в света на бодибилдинга.

 На по-наблюдателните от вас из различните градове на България сигурно им е направило впечатление постоянното присъствие на материали и брошури за нас. Това го правим с една единствена цел – да накараме всеки един от вас да се чувства като част от СИЛА, да знае, че има приятели навсякъде по страната. Съвсем отскоро открихме и нов сайт, специализиран изцяло за любителите на бойни изкуства, и особено така популярните напоследък ММА (Mixed Martial Arts или Свободни двубои) – www.udarbg.com. В него ще намерите изобилие от всякакви видове облекла и екипировка за най-различните бойни спортове, както и за фитнес тренировки.

Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2010-10-12 | 01:01:01
Miroslav Dimitrov
Brawo momcheta, taka se prawi!
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Сексуалната активност кара тялото да произвежда oкситоцин, който пък спомага за увеличаването на ендорфина и той от своя страна повишава тестостерона. Затова бъдете „пас“."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com