сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Силна седмица в SILABG.COM!

Силна седмица в SILABG.COM!

Защото първата крачка към промяната е трудна! Ние сме тук за да ти помогнем! Огромни намаления и брутални стакове, само по време на СИЛНА СЕДМИЦА В СИЛА БГ!


Лятото наближава, а много от нас са доникъде с плажното тяло. Ние от SILA BG, знаем колко трудно е да вкараш режима си в правилните релси. Мислейки за теб и твоята форма, решихме да ти дадем това от което имаш нужда: кураж, сила и естествено огромни намаления. Само по време на СИЛНА СЕДМИЦА в SILA BG, ще можеш да се възползваш от брутални отстъпки и стакове, с които ще рестартираш отново тялото си. Побързай и се възползвай още сега, не отлагай отново! Само от SILABG.COM!

Намаленията важат както онлайн на SILABG.COM, така и във всичките ни физически магазини, които можеш да откриеш тук:  www.silabg.com/bg/shops

 * По време на промоцията се преустановява раздаването на подаръци!
 
Освободи силата ти със Силна седмица от СИЛА БГ!
 
СИЛА БГ Тийм!
Част от продуктите в промоцията:
58
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Свободните тежести учат на функционалност за реалния свят, бутане на тежки предмети, вдигането им, дърпане, изправяне с тежест, стъпване през препятствие в напад с тежко на гърба. И всичко това през призмата на общата физическа кондиция. Развиване на сила, силова издръжливост, ловкост, експлозивност, бързина. Всичко това с многоставни движения, с максимално дълга кинетична верига – например, изправен и с протегната тежест нагоре."

Реклама
Copyright © 2007 - 2021 silabg.com