сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Спечели 4K UHD 55 инчов телевизор!

Спечели 4K UHD 55 инчов телевизор!

„Каква поредна футболна драма”- ще чуваме от телевизорите това лято! А какво по-добро от това да гледаш финала на Европейското първенство на чисто нов телевизор!

Да, точно така, правилно прочете!

Защото в SILABG.COM можеш да пазаруваш хранителни добавки и спортни аксесоари на топ цени и да печелиш страхотни награди.

Само сега, по време на бруталното EURO 2020 намаление на SILABG.COM имаш възможност да спечелиш 1 от 10те страхотни 4К UHD 55 inch телевизора, които раздаваме.

Единственото, което трябва да направиш е поръчка* в сайта ни или който и да е от физическите ни магазини, по време на промоцията, която да се регистрира в сайта ни или таблетите във физическите магазини. Колкото повече поръчки, толкова повече шансове!

Точно преди финала на първенството, ще изтеглим 10има печеливши, които ще имат възможност да гледат финала на първенството на чисто нов телевизор.

SILABG- пазарувай изгодно и печели!

Адресите на физическите ни магазини, можеш да намериш тук: https://www.silabg.com/bg/shops


СИЛА БГ Тийм!

*Не се изисква минимална сума на поръчката
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Вегетарианците, стремящи се към мощна мускулатура, ще открият в бобовите растения и нахута ключов източник на протеин. Тези храни, с ниско съдържание на мазнини, снабдяват организма с въглехидрати, а също така представляват отлично средство за подкрепа преди тежка тренировка."

Реклама
Copyright © 2007 - 2021 silabg.com