сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Alpha Amino излиза извън рамките на β-BCAA

Alpha Amino излиза извън рамките на β-BCAA

 
Oще по времето на Mr.Olympia по-рано тази година, Cellucor споменаха, че работят по нова формула, която да запълни очевидния пропуск в тяхната продуктова линия. Вече не се налага да гадаем какъв ще бъде този продукт, тъй като от марката потвърдиха неговото име - Alpha Amino. Бихме предположили, че става въпрос за 2.0 или подобрена версия на β - ВСАА (бета) формула, базирана и кръстена на основната съставка.

Към момента, Cellucor разкриха снимката на продукта и съвсем малко подробности. Това, което знаем е, че продуктът съдържа 11 заменими и незаменими аминокиселини, включително BCAA смес с мощното действие на 3X Leucine (левцин три-пептид). 
Формулата е обогатен с ALA (алфа липолиева киселина) и съдържа хидратиращ комплекс със семена от Чиа и кокосова вода.

Информацията, с която разполагаме към момента е, че първоначално Alpha Amino ще се предлага в четири вкуса и една опаковка от 50 дози. За сега това е всичко, което знаем. От Cellucor потвърдиха, че Alpha Amino ще бъда на пазара през декември, но все още не са обявили конкретна дата.  


 
Препоръчани аминокиселинни формули:
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

""Застанал съм да пазя един клиент на клека, той се напъва яко на 100 кила, аз му викам "давай, давай-й" и изведнъж отнякъде се появи някакъв пичага и застана точно пред него лице в лице на 30-40см и започна да си прави чукчета все едно е застанал срещу огледалото. Моя човек се напъва, онзи му пъшка в лицето. Идея си нямам как може да има такива идиоти по фитнес залите." - Слави Горанчовски "

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com