сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Боксьорът Тинко Банабаков с участие в MAX FIGHT 50 в родния си град!

Боксьорът Тинко Банабаков с участие в MAX FIGHT 50 в родния си град!

Едно от най-разпознаваемите лица на българския професионален бокс Тинко Банабаков излиза за мач в родния си град! Великотърновският боксьор в категория до 58.5 кг се качва на ринга в нощта на 20 май, когато в старата столица на България гостува 50-то по ред издание на MAX FIGHT. Той ще срещне на ринга боксьора от Гърция Джордж Вуякович, който притежава две победи на професионалния ринг, толкова колкото и пъргавия му опонент от червения ъгъл. Двамата ще изиграят 4-рундов мач по 3 минути.

В своята аматьорска визитка Тинко Банабаков притежава няколко шампионски титли на България, както и е притежател на златото от Купа „Странджа“. Банабаков е двукратен медалист от Европейско първенство и четирикратен носител на наградата „Спортист номер 1 на Велико Търново“.

СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"В последните години представата ни за гейнър определено се промени. Докато в началото популярна беше комбинацията от въглехидрати и белтъчини в съотношение 5:1, сега все по-често се налага мнението, че най-удачно е протеините и въглехидратите да са с почти изравнено съдържание. Това се налага поради голямото натрупване на мазнини от прекомерното зареждане с въглехидрати (в частност захари)."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com