сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Боя за успех!

Боя за успех!

Ние от СИЛА БГ бяхме част от Шампионат по бодибилдинг и фитнес 2017 година – докоснахме се до всички шампиони, станахме част от техните истории и най-вече – тренировки!

Рабрахме, че за да си шампион не се изисква само желание – трябва нечовешка воля и истинска дисциплина!

Дисциплина да се храниш правилно и да спреш когато се налага, дисциплина да тренираш болен с температура, дисциплина да следиш часовника и да знаеш точно кога и какво да приемаш, дисциплина да не спираш да дерзаеш!Културизмът е процес на трениране на мускулните влакна на атлета чрез комбинация от упражнения с тежести, специален хранителен режим и почивка.

Известни културисти от близкото минало са Лари Скот, Арнолд Шварценегер, Стийв Рийвс, а от настоящето Рони Колман, Джей Кътлър, Маркус Рул.

При културизмът като спорт, културистите демонстрират своето физическо състояние пред съдийски състав, който им присъжда точки за техния естетически вид.Мускулите се разкриват чрез процес, наречен релефна фаза, представляващ комбинация от загуба на телесни мазнини, олио и продукти за придаване на тен, които комбинирани с осветлението правят различаването на група от мускули по-видима.

Точно тук е мястото да споменем продуктите на ProTan – в продължение на повече от 30 години, ProTan е един от най-популярните производители на боя за бодибилдинг състезания. Продуктовата гама на марката се разраства постояннно, а продуктите са предпочитан помощник от състезателите, които желаят да имат хубав и равномерен тен на сцената!ProTan гарантира най-високо качество на грижа за кожата и съдържа най-иновативни формули, специално разработени за тен.

С няколко думи – Pro Tan е помощникът, който помага на всеки състезател да грабне купата в края на състезанието!

Първоначално компанията произвежда Оriginal Muscle Up Professional Posing Oil за мъже и жени и грижа за кожата на спортисти и състезатели, но всичко се променя няколко години по-късно.ProTan се гордее с участията си в редица състезания по бодибилдинг и фитнес, хиляди категории, стотици шампиони!
По този начин марката става предпочитан продукт в сферата и извоюва лидерските си позиции сред конкуренцията!Преди нанасянето на всеки продукт на ProTan се усерете, че по тялото няма следи от козметични продукти като мляко за тяло, сапун или парфюм, а кожата е суха и напълно ексфолирана.

Стъпка 1:


 
Стъпка 2:
Стъпка 3:
Изберете от широката гама продукти на ProTan тук!

Още за нанасянето:
Заедно към успеха с ProTan!


СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Учените показали на 25 души – половината страдащи от телесна дисморфия, половината здрави, три различни снимки на лица във висока, ниска и лоша резолюция. Резултатите от ядрено-магнитния резонанс показват, че участниците с телесна дисморфия до един са използвали аналитичната лява половина на мозъка, за да обработват информацията от трите снимки. Докато здравите хора са използвали тази половина само за високодетайлните снимки с голяма резолюция. Изводът от това е, че умовете на хората с отклонението се ангажират с възприемането на детайли дори, когато такива изобщо не съществуват! "

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com