сила бг магазин
сила бг медия
»
»
BPI Sports

BPI Sports

BPI Sports, топ компания в областта на хранителните добавки, отнесе още една GNC награда на тазгодината Франчайз конвенция, проведена на 10-ти юни в Лас Вегас. Този път престижното название е "Партньор на годината." Това е трета награда за BPI Sports, получена от GNC през последните 15 месеца, като предишните две са "Изгряваща звезда" за 2011 и "Марка на годината" за 2012 година.

BPI Sports продължава успешно да си проправя път в индустрията на спортните добавки, поставяйки си нови и нови цели. И това не е всичко! Само през тази година, отборът на BPI Sports е посетил над 2400 обекта на GNC в САЩ, като е раздал повече от 3 милиона мостри на продукти, включително феноменалния пред-тренировъчен 1MR™, стандартният пред-тренировъчен PUMP-HD™ за изграждане на мускулна маса, икономичния фет бърнър B4™, Silk Amino Acid Breakthrough BLOX™ и „повелителя на тестостерона“ A-HD™, а списък продължава да расте всеки ден.

Освен това, BPI Sports организираха масово раздаване на мостри чрез социалните медии Facebook, Twitter и Instagram, както и през онлайн платформите си чрез ударни и-мейл кампании и поръчки през сайта. Феновете на марката в САЩ могат да очакват най-силната вълна на кампанията през август.
 
Популяризирайки марката чрез раздаване на мостри, отборът на BPI Sports ще продължи да обикаля улиците и да посещава физически магазини за хранителни добавки в цяла Америка.

Стартирайки през август, те ще посещават над 400 GNC магазина всеки месец и ще информират както потребителите, така и персонала за разширяващото се продуктово портфолио на компанията, включително дъщерните им марки IMAGE, EXT, and PRO NUTRA – а вече и специалната серия на четирикратния номер 2 в Mr. Olympia – Джей Кътлър. Тази масивна маркетингова кампания даде тласък и в крайна сметка доведе до безпрецедентен растеж на компанията.

Паралелно, екипът на BPI Sports направи ребрандинг на марката и заложи на ново, модерно лого. Заедно с това, компанията реши да обнови дизайна на някои от топ продуктите си като Stim-Elite, RoxyLean и Keto-XT.

Очаква се BPI Sports да продължи да доминира и през лятото на 2013 г.

Препоръчани продукти на BPI Sports
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Надпреварата за най-престижното отличие в бодибилдинга – титлата Мистър Олимпия, отдавна е излезла от рамките на чисто физическото превъзходство на отделен културист. Индустрията на хранителните добавки с такава скорост главоломно е завладяла бодибилдинг средите, че като се погледне списъка на участниците в последните издания на Олимпията, няма как да ни убегне факта, че всички състезатели са рекламни лица на най-известните марки за хранителни добавки."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com