сила бг магазин
сила бг медия
»
»
BSN CellMass Част 2

BSN CellMass Част 2

Размер, Твърдост и Сила имат ново име

Цел: Здраве
Основна Съставка: Креатин Етил Естер

CellMass™ печели наградата за Креатинов Продукт на Годината за 2005-2009!  CellMass™, един от най-популярните продукти в индустрията за спортни храни за последните няколко години, е активатор на мускулната маса, възстановяването и  производителността за след тренировка и нощно време. За тези три процеса допринася уникална комбинация от аминокиселини, минерали и ключови електролити, които бързо се разграждат, за да презаредят мускулните клетки, да максимизират запасите от АТФ(аденозин трифосфат) и да наситят растящите мускули. Поради тази причина CellMass™, който поемате днес, е  CellMass™, който ще почуствате утре!  CellMass™, където маса и възстановяване започват!

Креатинов Продукт на Годината за 2009
Креатинов Продукт на Годината за 2005-2009

Собствена смес от четири креатинови аналога, създадена да увеличи пренасянето, приемането и ефективността на креатин, водеща до ускорено мускулно възстановяване и буфериране на водородни йони.AVPT(Advanced Volumizing & Performance Technology) съдържа:

- Натрий-Креатин-Фосфат Матрица: Натриеви соли от креатинов фосфат, които увеличават водната разтворимост. След като попадне в кръвообращението, транспортьор, зависещ от натриевия хлорид,  е отговорен за пренасянето на креатина до мускулните клетки. Така, чрез комбинирането на креатин и натрий, се предполага, че поемането на креатин може да бъде значително увеличено.

- Смес Креатин ЕтилЕстер-Бета-Аланин с двойно действие (CarnoSyn®): Най-новата собствена смес на BSN™, създадена да увеличи водната и липидна разтворимост на креатина. Не само, че BSN™ увеличи водната и липидна разтворимост, а и  буферирането на водородни йони бе взето предвид с добавянето на Бета-Аланин. Скорошно проучване показва, че "горящото" усещане при мускулна умора може би не се дължи само на натрупването на млечна киселина, но също така и на натрупването на водородни йони - вторичен продукт от метаболизма. Добавянето на Бета-Аланин увеличава произвеждането на карнозин - дипептид, известен с това, че буферира събирането на млечна киселина и намалява водородните йони.

- Креатинол-О-Фосфатна ябълчена киселина - Смес: Креатинов аналог, който поддържа сърдечно-съдовата функция, увеличава наличието на кислород, издържливостта, работния капацитет и времето до изтощение. АТФ е енергията на нашето тяло, спомагаща за мускулните съкращения и за възстановяването на мускулната тъкан. Креатинът помага за пренасянето на фосфати, които "дарява" на АДФ, за да се създаде повече АТФ, съответно повече енергия. Този процес е допълнително обогатен от ябълчената киселина, посредник от Цикъла на Кребс, участващ в производството на АТФ.

- Креатин AAB™(Креатин Алфа-Амино-Н-Бутират): Последният креатинов аналог в AVPT. За разлика от другите креатинови аналози от матрицата, Креатин Алфа-Амино-Н-Бутират има  и анти-катаболични ефекти. Левцин, разклонената верижна амино киселина, е метаболизирана до кетоизокарпоат, който след това е метаболизиран до алфа амино-н-бутират; смята се, че този метаболит поддържа синтеза на белтъчния синтез и свежда до минимум щетите от интензивно трениране. Не само, че абсорбирането и ефективността на креатина са увеличени от тази връзка, но е достигнат и елемент на анаболизъм и анти-катаболизъм.

- Глутамин АКГ(2000мг): Глутаминът е най-антикатаболичната амино киселина. Претренирането е свързано с ниски нива на глутаминова плазма, съответно CellMass™ може да помогне за облекчаването или предотвратяването  на негативните последствия от претрениране.

- Cinnulin-PF: Воднист екстракт от канела, който е зареден с уникално свързани проантицианидинни антиоксиданти. Тези съставки "включват" клетъчни сигнализиращи механизми, обикновено изпълнявана от инсулина функция. Cinnulin-PF може да спомогне за поддържането на нивото на кръвната захар, холестерола и триглицеридите, които вече са в норма.

- Ди-Калциев Фосфат, Ди-Калиев фосфат, Ди-Натриев фосфат: "Даряват" се на креатина за да максимизират фосфокреатиновите нива, като по този начин се повишават нивата на АТФ, силата и издръжливостта. Калцият, калият и натрият участват в регулирането на генериарането на сила.Сила БГ Тийм
Препоръчани продукти от СИЛА БГ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"HMB добавките често се комбинират със суроватъчен протеин, глутамин, креатин и въглехидрати. HMB с други добавки действително ще има положителен ефект. Например креатинът ще ви даде повече сила да тренирате по-тежко, а HMB ще сведе до минимум увреждането на мускулите и времето за възстановяване."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com