сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Буксувате в залата?

Буксувате в залата?

Не получавате резултатите, които искате, въпреки редовните тренировки, чистата храна и качествените суплементи? Ето 10 причини резултатите ви да буксуват:

1: Използвате същите тежести, както преди месец.
 
2: Не си водите бележки по колко повторения правите и допускате да правите точно същите повторения със същите тежести всеки път.
 
3: Може да се яде доста чисто, но това не винаги е достатъчно добре. Особено, ако промъквате и нездравословна храна от време на време. Заключение: Не ядете достатъчно строго.
 
4: Тренирате комфортно. Вдигането не тежести не трябва да се прави докато се отнасяте с ума си в рая. Напротив, ако не се почувствате сякаш сте в Ада на повторенията, не го правите достатъчно трудно.

 
5: Опитвате се да се изолирате и стягате мускули, които дори не сте сигурни, че имате.
 
6: Забравили сте, че мускулното развитие е бавен и постепенен процес. Трябва да минете през всички етапи от развитието на мускулите. Няма тънка лайсна.
 
7: Избирате храни, които ви правят пълви, ако сте пълни и слаби, ако сте кльощави. В бодибилдинга трябва да ядете за вашите цели.
 
8: Живеете от протеинови шейкове, защото смятате, че протеинът е това, което изгражда мускулите. В крайна сметка протеинът се използва, за да се превърне в глюкоза. И тогава там отива енергията.
 
9: Твърде много се възстановявате, което означава, че краката ви виждат тежест веднъж на всеки две седмици. Или по-лошо - не тренирате крака. Тъй като тренировката за крака е изтощителна и натоварва мускулите на цялото си тяло, само ще пропуснете възможности за мускулен растеж, ако я прескочите.

 
10: Никога не променяте реда, по който правите вашите упражнения.
 
Сила БГ Тийм
Избухвай всяка тренировка:
71
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2015-10-11 | 15:55:24
Ники Петров
Много полезна статия!
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"PrimaForce и Scivation се ангажират да предоставя на потребителите – продукти подкрепени с най-новите изследвания, продукти с съвършено качество, като същевременно се придържат към най-новите стандарти. Няма значение дали се опитвате да натрупате мускулна маса, да изгорите мазнини или просто да подържате цялостното си здраве."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com