сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Диета според кръвната група - част 5

Диета според кръвната група - част 5

Заради множество агенти, група AB понякога прилича на кръвна група A със слабата стомашна киселина, а понякога – на група B с генетичното програмиране за консумация на месо. Хората от кръвна група AB се чувстват най-добре когато мускулите им са леко алкални. Кръвна група AB не може да смели месото ефективно, заради ниската киселинност на стомаха, затова е важно да се следи размера на порцията и честотата на консумацията. В пилето има лектин, който дразни кръвта и храносмилателната система. Тофуто е добър източник на протеини. Ядките, семената, бобът и бобовите храни са част от разнообразната картина на храните за кръвна група AB. Консумирайте семена и ядки в малки количества и с внимание.

Кръвна група AB понася млечните продукти доста добре, но внимавайте за прекомерното отделяне на мукус /слуз/.

По принцип, на кръвна група AB зърнените храни й понасят добре, дори пшеницата, но имайте предвид, че вътрешността на пшеничното зърно води до образуване на киселина в мускулите. По-полезна е диета, богата на ориз, отколкото на паста.

Кръвна група AB има по-слаба имунна система, затова зеленчуците, които са богати на фитонутриенти, са много полезни, както и по-алкалните плодове, които могат да помогнат за балансирането на зърнените храни, които образуват киселина в мускулните тъкани. Доматите нямат лош ефект върху организма.

Кръвна група AB трябва да започват деня като изпиват чаша топла вода с прясно изстискан сок от лимон, за да прочистят организма си от натрупания по време на сън мукус.Препоръчани продукти от СИЛА БГ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Според употребяващите го, суплементът с екстракт от Tongkat Ali е най-мощната билкова субстанция за понижаване на нивата на SHBG и стимулиране на производството на лутеинов хормон. За разлика от трибулуса, който стимулира производството на тестостерон в период от 10 до 14 дни, ефектът при Tongkat е по-дълготраен. Прозвището му е “азиатска виагра”."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com