сила бг магазин
сила бг медия
»
»
GNC се завръща в Сила БГ!

GNC се завръща в Сила БГ!

General Nutrition Centers, по-известни като GNC се срещат в магазините за спортни храни из цяла Северна Америка, а вече и у нас. Компанията се е специализирала в предлагането както на витаминно-минерални продукти, така и на хранителни добавки, подпомагащи доброто представяне на всички спортисти. Клиентите, желаещи да си поръчат спортни храни от марката GNC, разполагат с богат избор.

  Витамини и Минерали:Витамините и минералите, са може би най-подценяваните хранителни добавки от фитнес и бодибилдинг ориентираните спортисти. Работоспособността на човешкото тяло пряко зависи от зареждането му с хранителни вещества и микроелементи. Целостта метаболитните процеси може да бъде нарушена от недостига на дори един единствен витамин или минерал и дори да доведе до заболявания и травми породени от слаба имунна система или увредена от „недохранване“ тъкан. Всеки един витамин и минерал участва в хиляди биохимични процеси в тялото, включително и в производството на хормони. Освен това допринасят за играждането на мускулите и изгарянето на мазнини. Тъй като те са елементи (органични и неорганични), които тялото не може да произведе само, техният външен прием е от огромно значение. Не се храносмилат и попадат директно в кръвообръщението. Общият брой на витамините е 13, като се делят на водно и мастно разтворими. Витамини като Е и Аса мощни антиоксиданти. Минералите са изключително нужни за невронния транспорт, мускулните съкращения, енергийния и флуиден баланс, а минерали като калцият и фосфорът участват в състава на костите.

Сурватъчни Протеини:

Протеините са с основно значение за растежа на тялото. Те изграждат, поддържат, и възстановяват тъканите в човешкия организъм. Мускулите, вътрешните органи и имунната система са изградени предимно от протеини. Ежедневно ние имаме нужда от приемане на адекватно количество от тях. Изградени са от въглерод, водород, кислород и азот. Тялото ни ги изпозлва за да произвежда милиони специализирани протеинови молекули, всяка от които със специфична функция. Сурватъчният протеин изолат е с високо белтъчно съдържание (90-95%), като това е най обработваният протеин. Произвежда се при ниска температура и кръстосана микрофилтрация за максимално запазване на биологична стойност и ускорено усвояване от организма. Богат е на аминокиселини с разклонена верига (BCAA),които имат ключово значение в предпазването на мускулите от разпад.

Аминокиселини:Аминокиселините като Л-лизин участват в протеиновия синтез и в поддържането на азотния баланс в организма. Лизина е есенциална аминокиселина и е основна съставна част на протеините, помагаща за изграждането на скелетната мускулатура.Л-глутаминът е особено важна неесенциална  аминокиселина за възстановителните процеси. Съдържа се до 60% в мускулите и до 20% от общата циркулация на аминокиселини в тялото. Участва в протеиновия синтез, уголемява мускулните клетки, повишава нивата на хормона на растежа и имунната функция. Глутаминът е в състояние да притъпи мускулната болка и да накара мускула да расте. Предпазва от катаболизъм и травми. Играе роля в усвояването на глюкозата без да променя хормоналните нива.

Намаляване на теглото и изгаряне на мазнините:Ацетил-Л-Карнитин е производна на Л-карнитин, чиято функция е да участва в метаболизма на въглехидратите и протеините, както и да  оренася мастните клетки към митохондриите в клетката, където те се игарят и превръщат в енергия. Алфа Липоидната Киселина е мощен антиоксидант, клетътчен регенератор и спомага за превръщането на кръвната захар в енергия.Уотърекс е изцяло натурален диоретик съдържащ съставки, като листа от Бучу, ува урси, магданоз, плодове от хвойна, листа от зелен чай, екстракт от жълта комунига, калий и магнезий. Подпомага отделянето на излишната вода от тялото водейки до по-изчистен вид на мускулите.
 
Креатинови продукти:Креатинът е един от най-използваните суплементи в бодибилдинга. Основната му функция е хидратацията и уголемяване на мускулната клетка и участието в синтеза на аденозин-трифосфат. Това му действие води до повишена издръжливост, сила, енергия и усвояване на хранителни вещества.
 
Ставно Възстановяване:

 

Трифлекс е продукт съдържащ формула с тройно действие. Съдържа глюкозамин, хондроитин, МСМ. Глюкозамина се използва за лечение на артрит, но има благотворно действие и върху болките в ставиуте при активно спортуващите. Хондроитина спира хидратацията и достъпа на хранителни вещества до възпалените тъкани, и всъщото време пропуска други такива към съединителната тъкан. Ефектът е ускорено възстановяване на увредените стави и сухожилия. Метилсулфонилметан или МСМ е съединение съдържащо сяра, която е четвъртияъ най често срещан минерал в организма. Има положителен ефект при редица заболявания, като артрит, мускулни и ставни болки.
 
На растителна и билкова основа:Гинкобилобата е уникално дърво, което няма живи родственици. Употребява се с лечебна цел от хилядолетия, но в западния свят е известно от няколко десетилетия. Листата му съдържат над 190 активни съставки, които стимулират мозъка и паметта, намаляват количеството холестерол и премахват свободните радикали.Маслото от безстъблена иглика регулира менструалния цикъл при жените и е добро средство за профилактика на ендометриоза, която се проявява при дисхормонални състояния при мъже и жени, свързани с понижаване нивото на половите хормони.Ускорява процеса на подобряване на зрението при ретинопатия, подмладява кожата и съхранява нейната еластичност, особено след пластични операции.

Сила БГ Тийм
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Употребата на такива хардкор продукти винаги трябва да бъде съпроводена и с приемането на традиционните добавки – протеин, креатин, глутамин, аминокиселини. Те осигуряват материала за растеж на организма, а хормоналните продукти вече се грижат за максималната чувствително на рецепторите и правилното навлизане на хранителните вещества в мускулните клетки за максимален растеж."

Реклама
Copyright © 2007 - 2021 silabg.com