сила бг магазин
сила бг медия
»
»
GNC се завръща в Сила БГ!

GNC се завръща в Сила БГ!

General Nutrition Centers, по-известни като GNC се срещат в магазините за спортни храни из цяла Северна Америка, а вече и у нас. Компанията се е специализирала в предлагането както на витаминно-минерални продукти, така и на хранителни добавки, подпомагащи доброто представяне на всички спортисти. Клиентите, желаещи да си поръчат спортни храни от марката GNC, разполагат с богат избор.

  Витамини и Минерали:Витамините и минералите, са може би най-подценяваните хранителни добавки от фитнес и бодибилдинг ориентираните спортисти. Работоспособността на човешкото тяло пряко зависи от зареждането му с хранителни вещества и микроелементи. Целостта метаболитните процеси може да бъде нарушена от недостига на дори един единствен витамин или минерал и дори да доведе до заболявания и травми породени от слаба имунна система или увредена от „недохранване“ тъкан. Всеки един витамин и минерал участва в хиляди биохимични процеси в тялото, включително и в производството на хормони. Освен това допринасят за играждането на мускулите и изгарянето на мазнини. Тъй като те са елементи (органични и неорганични), които тялото не може да произведе само, техният външен прием е от огромно значение. Не се храносмилат и попадат директно в кръвообръщението. Общият брой на витамините е 13, като се делят на водно и мастно разтворими. Витамини като Е и Аса мощни антиоксиданти. Минералите са изключително нужни за невронния транспорт, мускулните съкращения, енергийния и флуиден баланс, а минерали като калцият и фосфорът участват в състава на костите.

Сурватъчни Протеини:

Протеините са с основно значение за растежа на тялото. Те изграждат, поддържат, и възстановяват тъканите в човешкия организъм. Мускулите, вътрешните органи и имунната система са изградени предимно от протеини. Ежедневно ние имаме нужда от приемане на адекватно количество от тях. Изградени са от въглерод, водород, кислород и азот. Тялото ни ги изпозлва за да произвежда милиони специализирани протеинови молекули, всяка от които със специфична функция. Сурватъчният протеин изолат е с високо белтъчно съдържание (90-95%), като това е най обработваният протеин. Произвежда се при ниска температура и кръстосана микрофилтрация за максимално запазване на биологична стойност и ускорено усвояване от организма. Богат е на аминокиселини с разклонена верига (BCAA),които имат ключово значение в предпазването на мускулите от разпад.

Аминокиселини:Аминокиселините като Л-лизин участват в протеиновия синтез и в поддържането на азотния баланс в организма. Лизина е есенциална аминокиселина и е основна съставна част на протеините, помагаща за изграждането на скелетната мускулатура.Л-глутаминът е особено важна неесенциална  аминокиселина за възстановителните процеси. Съдържа се до 60% в мускулите и до 20% от общата циркулация на аминокиселини в тялото. Участва в протеиновия синтез, уголемява мускулните клетки, повишава нивата на хормона на растежа и имунната функция. Глутаминът е в състояние да притъпи мускулната болка и да накара мускула да расте. Предпазва от катаболизъм и травми. Играе роля в усвояването на глюкозата без да променя хормоналните нива.

Намаляване на теглото и изгаряне на мазнините:Ацетил-Л-Карнитин е производна на Л-карнитин, чиято функция е да участва в метаболизма на въглехидратите и протеините, както и да  оренася мастните клетки към митохондриите в клетката, където те се игарят и превръщат в енергия. Алфа Липоидната Киселина е мощен антиоксидант, клетътчен регенератор и спомага за превръщането на кръвната захар в енергия.Уотърекс е изцяло натурален диоретик съдържащ съставки, като листа от Бучу, ува урси, магданоз, плодове от хвойна, листа от зелен чай, екстракт от жълта комунига, калий и магнезий. Подпомага отделянето на излишната вода от тялото водейки до по-изчистен вид на мускулите.
 
Креатинови продукти:Креатинът е един от най-използваните суплементи в бодибилдинга. Основната му функция е хидратацията и уголемяване на мускулната клетка и участието в синтеза на аденозин-трифосфат. Това му действие води до повишена издръжливост, сила, енергия и усвояване на хранителни вещества.
 
Ставно Възстановяване:

 

Трифлекс е продукт съдържащ формула с тройно действие. Съдържа глюкозамин, хондроитин, МСМ. Глюкозамина се използва за лечение на артрит, но има благотворно действие и върху болките в ставиуте при активно спортуващите. Хондроитина спира хидратацията и достъпа на хранителни вещества до възпалените тъкани, и всъщото време пропуска други такива към съединителната тъкан. Ефектът е ускорено възстановяване на увредените стави и сухожилия. Метилсулфонилметан или МСМ е съединение съдържащо сяра, която е четвъртияъ най често срещан минерал в организма. Има положителен ефект при редица заболявания, като артрит, мускулни и ставни болки.
 
На растителна и билкова основа:Гинкобилобата е уникално дърво, което няма живи родственици. Употребява се с лечебна цел от хилядолетия, но в западния свят е известно от няколко десетилетия. Листата му съдържат над 190 активни съставки, които стимулират мозъка и паметта, намаляват количеството холестерол и премахват свободните радикали.Маслото от безстъблена иглика регулира менструалния цикъл при жените и е добро средство за профилактика на ендометриоза, която се проявява при дисхормонални състояния при мъже и жени, свързани с понижаване нивото на половите хормони.Ускорява процеса на подобряване на зрението при ретинопатия, подмладява кожата и съхранява нейната еластичност, особено след пластични операции.

Сила БГ Тийм
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Най-голямата грешка, която правят повечето от използващите анаболни стероиди е идеята, че стероидите могат да заместят правилните тренировки, хранителния режим и процеса на възстановяване. Какво отличава топ културистите като Рони Колман, Фил Хийт, Митко Димитров, от останалите билдъри, които също използват стероиди? Количеството приемани препарати? Едва ли. Това което прави тези мъже да изглеждат недостижимо яки, е тяхната упоритост, тренировка, хранителен план и режим."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com