сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Фитнес след дълъг и изморителен работен ден?

Фитнес след дълъг и изморителен работен ден?

Със сигурност доста от вас са изпитали умората и липсата на мотивация за тренировка след 12 часова смяна, особено ако на другия ден ви чака същото. И понеже и ние сме изпитвали същото, ще ви предложим комбинация от 2 продукта, които ще ви позволят да „изкривите“ лостовете във фитнеса и след това да успеете да се възстановите бързо за още един натоварен и отговорен ден.Дълго чакания продукт на Scivation с правилно миксираните си съставки ще ви достави нужната енергия за тежка тренировка след тежък работен ден. И за да не говорим повече празни приказки, ето какво има в този продукт:

-    Мускулно-подсилваща смес:
•    Креатин монохидрат (КМ) - Той  е доказано най-добрият източник на креатин, който работи винаги и при всеки. КМ хидратира мускулната клетка, което я прави по-голяма и плътна. Доказано е, че такава клетка приема повече хранителни вещества (до 20-30%), най-често под формата на добавки, произвежда повече енергия, което води до понасяне на по-големи натоварвания. Резултата от това е естествено още повече сила и растеж.
•    Таурин и Бета-Аланин – Тауринът,  подобно на креатина, има свойството да подпомага мускулната клетка да задържа вода, а оттук способства за увеличаване на нейния обем. Освен това нормализира нивата на кръвната захар. Много добре се комбинира с бета-аланин, който спомага за производството на повече енергия, напомпването на мускулите и издръжливостта при аеробни и анаеробни тренировки.

-     Увеличаваща умствената и физическата енергия смес:
•    Ен-Ацетил Тирозин – Той се превръща в тялото в неесенциалната аминокиселина Л-тирозин, която съдейства за повишаване на метаболизма чрез образуването на хормона на щитовидната жлеза - тироксин, който пък е отговорен за горенето на мазнините и натрупването на мускулна маса. От Л-тирозина се образуват и невромедиаторите допамин и норадреналин, които играят основна роля за доброто настроение и значително повишават прага на чувствителност на организма към различните фактори в заобикалящата ни среда.
•    Кофеин – Кофеинът стимулира централната нервна система, циркулярната и дихателната системи, ускорява метаболизма, повишава умствената дейност и продиводейсъва на умората. Освен това стимулира мускулната координация, рефлекси и еластичност.

-    Мускулно-защитна смес :
•    Н-ацетил Цистеин – Той е посредник за превръщането на серосъдържащата киселина цистеин в глутатион (основен антиоскидант при човека). Пречиства черния дроб от някои тежки метали.
•    Р изомерна Алфа Липоидна Киселина – Р АЛК е до два пъти по ефективна от обикновената алфа липоидна киселина. Освен мощен антиоксидант има действие доближаващо се до това на инсулина. Дава много добри резултати върху хора болни от диабет тип 2. На практика отключва „вратата“ за всички хранителни вещества, влизащи в клетките. Подпомага превръщането на кръвната захар в енергия. Разтваря се както във водна, така и в маслена среда, което я прави уникална по своето действие. Тъй като човешкото тяло може да я произвежда, но в незначителни количества, нейният външен прием е изключително важен. Пречиства организма от тежки метали и е най мощния клетъчен регенератор. Повишава нивата на глутатион. Спомага за рециклирането на други антиоксиданти като вит. А, Е и коензим Q10.

Всичко дотук звучи чудесно, но какво става, когато се приберете късно и след интензивната тренировка все още бодър повлиян от активните съставки на продукта не можете да заспите, а на другия ден трябва да станете рано? Ще се събудите изморен и неработоспособен. Следващо отиване във фитнеса ще ви се стори невъзможно какъвто и предтренировъчен продукт да използвате. И това е напълно нормално, защото човешкото тяло има нужда от сън и то качествен такъв. Тогава то се възстановява и именно тогава мускулите ни растат най-много. Ето защо ние ви препоръчваме това:Фенибът е дериват на естествено произвеждащият се инхибиторен нервотрансмитер Гама-Аминобутерична Киселина – GABA. Добавката на фенилов пръстен в молекулата позволява лесното преминаване на мозъчната кръвна бариера. Открит е в СССР през 60-те години на XX век и от тогава се използва за лечение на редица заболявания като посттравматичен стрес, безсъние и др. Подобрява неврологичната функция. Ефектът от приемане на продукта преди лягане ще бъде бързо навлизане в дълбока фаза на съня ускорено възстановяване на организма. След събуждане няма да се чувствате като в мъгла, а отпочинал и готов за нови предизвикателства.
Какво да пиеш преди и след тренировка?
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2011-07-08 | 01:01:01
miroslav lozanov
Hi imam malko zapitavne kam vas :

tega 98 kg kolko koli4estvo ot tozi produkt mi e nugen za da napravya pone 2 zikala ?

kak se izmerva edin zikal kato dni .pitam vi zashtoto ne sam mnogo zapoznat s tezi neshta no imam priyatel koito redovno si kupuva ot vashtite produkti no kakto pove4eto balgari se 4ustvam neudobno da pitam nego .blagodarya mnogo
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Можете да опитате различни видове коремни преси като ги изпълнявате с изправени крака или с един крак над другия, свивайки се на една страна, за да работите за страничните мускули на основната част на тялото."

Реклама
Copyright © 2007 - 2023 silabg.com