сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Herbamedica представят водещите си продукти в Сила БГ

Herbamedica представят водещите си продукти в Сила БГ

Хербамедика съществува от 18 години и отдавна се наложи като водеща фирма в България на пазара на хранителните добавки. Продуктите на компанията се продават и в Канада, САЩ, Великобритания, Чехия, Македония, Литва и Словения.Представяме Ви три топ-продукта на фирмата:

UP - Ultimate Performance

Повишете мъжката си мощ или женската си чувственост с UP! UP е натурален сексуален стимулант за мъже и жени, чиято активна съставка е най-висококачественият екстракт от икариин, извлечен от растението Разгонен козел. Според легендата ефектите на Разгонения Козел били открити, когато китайски пастир забелязал повишено сексуално желание в стадото си щом животните се нахранели с листата на билката. 
 
- Възбужда със силата на “синьото хапче” но без страничните ефекти на синтетиката – напълно безопасен за хора със сърдечни проблеми!

- Стимулира нивата на азотния окис за по-добро оросяване – насладете се на по-силна ерекция или повишена чувствителност, ако сте дама.

- Съдържа aшваганда – индийски женшен. Индийското вълшебство премахва стреса и отваря сетивата за върховно изживяване от секса!


Flex Code

FLEXCODE®
е единствен по рода си продукт за ставно лечение и възстановяване. Кое го прави един от най-ефикасните продукти в категорията?
 
- Повечето ставно-възстановяващи продукти се предлагат в твърда форма – таблети или капсули. FLEX CODE® е в течна форма, създаден за максимална  усвояемост от организма. 

- Концентрирани високи дози активни вещества със силен синергичен ефект в 20 мл дневен прием!
 
 Eдинственият продукт на пазара, включващ в състава си нискомолекулна хиалуронова киселина Phylcare® с тегло 50 kDa. Почувствайте максимално бързо ефекта върху Вашите стави!

- Единствената съвременна алтернатива на вътреставното инжектиране, отличаващо се с атравмичност на ставите , ниски терапевтични разходи и висока продължителност на ефекта от терапията.
 
Liquid OFF

Задържането на течности е сериозен здравословен и козметичен проблем, който най-често се изразява в подути крайници,лице и корем. Liquid Off е дренатор в течна форма, който бързо освобождава задържаните течности и токсини без да нарушава естествения воден баланс на тялото. Чувствайте се във форма и покажете упорито изваяната си физика такава, каквато е в действителност!
 
- Съдържа растителни екстракти с троен ефект: дренаж, детоксикация и отслабване!

- Активира чернодробен, бъбречен и циркулаторен механизъм.

- Естествено подпомага правилната бъбречна и чернодробна функция, основа за постигане на добри резулатати при второстепенни терапии.
 
Продуктите на Хербамедика можете да намерите в магазините на Сила БГ.
 
Сила БГ Тийм
Herbamedica в Сила БГ
51
.
75
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Биотин или витамин B7 (първоначално известен като витамин Н) е един от компонентите на B комплекса от витамини. Биотинът е необходим за превръщането на захарта в енергия. Той също е част от пътя за синтезирането на мазнини в тялото, тъй като от него зависи функцията на ензима ацетил Co-A карбоксилаза, който се основава на мастните молекули, мазнини и е важен компонент в стените на всяка клетка."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com