сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Лятна промоция в SILABG.COM

Лятна промоция в SILABG.COM

Едно, Две, Три, Ротативката завърти и лятото с яки награди посрещни! Точно така, разбра ни правилно, защото в новата Лятна промоция на SILABG.COM, наградите валят като пролетен дъжд.  Само сега, имаш възможност да грабнеш някой от страхотните ни подаръци:

  • 5лв бонус кредит
  • Код за 5% намаление за следващата ти поръчка
  • Код за 10% намаление за следващата ти поръчка
  • Шейкър подарък
  • Саше хранителна добавка подарък
  • Протеинов бар подарък
 
Пазарувай хранителни добавки и спортни аксесоари, с огромни намаления и на ТОП цени и печели изкушаващи награди.

 В настроение ли си да тестваш късмета си? Направи поръчката си на SILABG.COM, в момента който тя бъде доставена от куриера, ще получиш имейл с линк, към нашата онлайн ротативка! Завърти я и разбери веднага дали печелиш някоя от страхотните ни награди!

Ако решиш да пазаруваш в някой от физическите ни магазини, още на момента ще можеш да завъртиш ротативката ни и може би, късметът ще е на твоя страна!

Не се бави, а посрещни Лятото по възможно най-добрия начин! С брутални отсъпки на огромна селекция от хранителни добавки и спортни аксесоари. Побързай количествата са ограничени, а допълнителните награди само правят пазаруването още по-сладко.
Успех

СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Не съществува конкретно изследване, което точно да диагностицира пациента с фибромиалгия. В много случаи резултатите от изследванията на страдащите са в нормата, а симптомите им са сходни с тези на артрит или остеопороза. Според критериите за класифициране на фибромиалгията, разработени през 1990 година, пациентът има случаи на болки в цялото тяло в продължение на над три месеца и усеща болка в най-малко 11 от 18-те възможни "деликатни точки" по тялото."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com