сила бг магазин
сила бг медия
»
»
ММА боецът Стефан Миленов срещу джудист от Молдова

ММА боецът Стефан Миленов срещу джудист от Молдова

Един от младите надежди на граплинга и смесените боеве у нас Стефан Миленов ще запише участие в 51-то издание на организацията, което ще се проведе в бутиковия Bedroom Beach в Слънчев бряг.

24-годишният файтър от град Перник ще срещне 5-кратния шампион по джудо на Молдова Руслан Сапоговчи. 21-годишният Руслан е записал общо 250 официални мача по джудо, от които 200 са с победа.

Стефан Миленов е четири пъти шампион по граплинг, бронзов медалист е от НАГА Германия, а в професионалния ММА до момента е записал 3 победи и нито една загуба.

Двамата ще премерят умения в категория до 84кг по правилата на ММА в трирундов мач по 5 минути.

СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Клетките в организма са подложени на атака от опасни молекули наречени свободни радикали. Това са остатъчни продукти при метаболизма. Имат електричен заряд и са способни да унищожат структурата и функциите на клетките. Освен това, човек постоянно приема свободни радикали от въздуха, който вдишва под формата на токсини и замърсители. Ефектът от тези вреди не се усеща веднага, но в един момент риска от травми на нервната система, ставите, вътрешните органи и кръвните тела става сериозен."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com