сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Стимуланти на Силата

Стимуланти на Силата

Трениращите с  тежести обикновено не го правят за сила. Тя не помага пряко за покачването на мускулна маса, но в дългосрочен план оказва индиректен ефект върху растежа на мускулите. Колкото си по-силен, толкова повече може да натовариш мускула и впоследствие да се възстанови по-силен и по-голям. В този ред на мисли има смисъл да се правят и микроцикли за сила в основния период на покачване на маса.

Ние от Сила БГ предлагаме на нашите клиенти суплементи, които могат да помогнат в покачването на силата и хипертрофията (растежа) на мускулите. Ще се спрем на три основни съставки.

Бета-Аланин


Бета-аланинът работи за производството на повече енергия, като осигурява максимална физическа издръжливост. В зависимост от хранителния режим Бета-аланинът спомага за увеличаването и поддържането на чистата мускулна маса. Бета-аланин се счита за “новия креатин”, защото увеличава мускулната сила и издръжливостта при аеробни и анаеробни тренировки.

- подпомага работоспособността на мускулите
- увеличава междуклетъчните нива на карнозин, а оттук и повишено напомпване
- намаляване на умората от тренировките

За максимален ефект приемете 4-5 гр. 30мин. преди тренировка и още толкова след края й.

Кофеин


Със сигурност знаете силата на кофеина от кафето, чая или някоя енергийна напитка. Но това, че ви ободрява и подобрява концетрацията е само една от причините да вземате кофеин преди тренировка. Да, с него ще тренирате по-интензивно или ще направите повече повторения, но трябва да го вземете главно, защото повишава мускулната сила. Кофеинът е стимулант на централната нервна система - повишава възможността на нервната система да засили контракцията на мускулите. Прием на 200мг преди тренировка повишава работните тежести на основни упражнения като клек, лег и тяга със средно 2,5кг.

Тестостеронови бустериКакто знаем високите нива на тестостерон са пряко свързани с увеличаването на силата и мускулната маса. Колкото повече е свободният тестостерон в организма толкова по-висок е азотния баланс и се усвоявят повече белтъчини от мускулите, а впоследствие и подобрено възстановяване. Агресията и психическата мотивация в залата е по-висока, а това води  до по-високи  постижения.


Съвременните стимуланти на тестостерона съчетават в себе си по няколко съставки (трибулус терестрис, ди аспартова киселина) в перфектна комбинация и дози.


Сила БГ Тийм
Препоръчани продукти от СИЛА БГ
58
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Много често са ни задавили въпроса за добавка за концентрация, успокояване на съзнанието, повишен тонус, засилване на мисловната дейност. Именно тук е ролята на другите 2 нови продукта на Primaforce – CHOLINE CITRATE и PEA (PHENYLETHYLAMINE)."

Реклама
Copyright © 2007 - 2024 silabg.com