сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Стимуланти на Силата

Стимуланти на Силата

Трениращите с  тежести обикновено не го правят за сила. Тя не помага пряко за покачването на мускулна маса, но в дългосрочен план оказва индиректен ефект върху растежа на мускулите. Колкото си по-силен, толкова повече може да натовариш мускула и впоследствие да се възстанови по-силен и по-голям. В този ред на мисли има смисъл да се правят и микроцикли за сила в основния период на покачване на маса.

Ние от Сила БГ предлагаме на нашите клиенти суплементи, които могат да помогнат в покачването на силата и хипертрофията (растежа) на мускулите. Ще се спрем на три основни съставки.

Бета-Аланин

image004_22122010_1


Бета-аланинът работи за производството на повече енергия, като осигурява максимална физическа издръжливост. В зависимост от хранителния режим Бета-аланинът спомага за увеличаването и поддържането на чистата мускулна маса. Бета-аланин се счита за “новия креатин”, защото увеличава мускулната сила и издръжливостта при аеробни и анаеробни тренировки.

- подпомага работоспособността на мускулите
- увеличава междуклетъчните нива на карнозин, а оттук и повишено напомпване
- намаляване на умората от тренировките

За максимален ефект приемете 4-5 гр. 30мин. преди тренировка и още толкова след края й.

Кофеин

image006_22122010_1

Със сигурност знаете силата на кофеина от кафето, чая или някоя енергийна напитка. Но това, че ви ободрява и подобрява концетрацията е само една от причините да вземате кофеин преди тренировка. Да, с него ще тренирате по-интензивно или ще направите повече повторения, но трябва да го вземете главно, защото повишава мускулната сила. Кофеинът е стимулант на централната нервна система - повишава възможността на нервната система да засили контракцията на мускулите. Прием на 200мг преди тренировка повишава работните тежести на основни упражнения като клек, лег и тяга със средно 2,5кг.

Тестостеронови бустери

image008_22122010_1

Както знаем високите нива на тестостерон са пряко свързани с увеличаването на силата и мускулната маса. Колкото повече е свободният тестостерон в организма толкова по-висок е азотния баланс и се усвоявят повече белтъчини от мускулите, а впоследствие и подобрено възстановяване. Агресията и психическата мотивация в залата е по-висока, а това води  до по-високи  постижения.

image010_22122010_1

Съвременните стимуланти на тестостерона съчетават в себе си по няколко съставки (трибулус терестрис, ди аспартова киселина) в перфектна комбинация и дози.

Сила БГ Тийм
Препоръчани продукти от СИЛА БГ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Когато настава време за процедурата, анастезиологът се вижда в чудо с размерите на Андре. Той нямал никаква представа колко газ ще е нужен за упойката. След като дузина експерти изказали предположенията си, един се сетил да попита Андре дали обича да си попийва. Да, разбира се. Лекарят пожелал да узнае колко точно Андре обича да си попийва. “Обикновено ми трябват към два литра водка, докато започна да усещам топлина отвътре.”, отсякъл Гиганта. Анализирайки приема на алкохол на кечиста, въпросният анастезиолог успял да определи точното количество газ и да патентова метода си, който се използва от медицината и до ден днешен."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com