сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Новата Puredge серия от GNC

Новата Puredge серия от GNC

 
GNC е една от най-големите компании за производство на хранителни добавки с огромно портфолио от единични и комплексни формули от всички категории. Най-новото попълнение в това голямо разнообразие е новата Puredge серия. Тя включва само три продукта, Complete Amino, Daily Energy и Complete Protein, като основният акцент при тях е, че съдържат изцяло натурални съставки. Списъкът с предимства, които GNC посочват е дълъг. Формулите не съдържат глутен, ГМО съставки, консерванти, захарни алкохоли, забранени вещества, изкуствени оцветители, аромати или подсладители.


 
 
Що се отнася до етикетите, Complete Amino съдържа 7.5 грама аминокиселинен комплекс, от които 5 грама верижно-разклонени аминокиселини BCAA, както и висока доза от няколко други важни аминокиселини за максимална мускулна подкрепа. Формулата е обогатена с 2,5 грама на клинично тестван бетаин и 1 гр карнитин за по-добро усвояване на вещстваата и повишаване на енергийните нива. Complete Amino съдържа глутамин, който защитава и подпомага вузстановяването на мускулната тъкан. Аминокиселинната матрица поддържа хидратацията в тялото, подобрява храносмилането, стимулира имунната система и намалява ежедневния стрес.


                                   


Complete Protein е протеинова пудра, която ще се предлага в опаковка от 24 дози. Всяка доза протеин ще осигурява доза плодови и зеленчукови екстракти, екстракт от семена на Чиа и конюгирана линолова кислеина (CLA), подсилени с 5 грама аминокиселини за ефективно възстановяване след тренировка и 5 грама фибри за подобрено храносмилане. Complete Protein задоволява хранителните нужди и осигурява антиоксидантна подкрепа. Формулата е обогатена с холин в подкрепа на сърдечно-съдовата и нервната системи. Този протеин подобрява мускулната функция, възстановява запасите от глутамин, възстановява киселинния и водния баланс в тялото.


                                     


Daily Energy е мощен енергиен пред-тренировъчен бустер, базиран изцяло на натурални съставки като зелен чай, черен чай, гуарана и родиола розеа. Тази формула осигурява пълноценна антиоксидантна защита и е заредена със висококачествени въглехидрати за бърз прилив на енергия, клинично изследван бета-аланин за допълнителна сила и издръжливост, както и плодове и растителни екстракти за здравословна хранителна подкрепа. Тази удобна формула дава летящ старт на деня или тренировката ти. Благодарение на естествените източници на кофеин, Daily Energy подпомага умствената дейност, съкращава времето за реакция и увеличава физическия капацитет.
 
 
                                    
 

GNC вече качиха Puredge серията в официалния си сайт, а до края на месеца очакваме да видим продуктите и в магазините в САЩ.


 
Топ продукти на GNC
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Големи количества таурин се съдържат и в мускулите. Всъщност тауринът, условно наречен аминокиселина, е втората най-разпространена такава след глутамина в скелетната мускулатура (особено в бързите мускулни влакна). Там той играе съществена роля, намалявайки мускулният катаболизъм след тежко натоварване. При спортисти, приемащи таурин, се забелязват намалени количества креатинин и креатин в урината, което е още едно свидетелство за възможността да противодейства на мускулния разпад."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com