сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Новата серия MuscleCore от Amix вече е на пазара

Новата серия MuscleCore от Amix вече е на пазара

 
Днес, в светлината на прожекторите на световната бодибилдинг сцена отново е марката Amix Advanced Nutrition. Базирана във Великобритания, тази компания бързо си проправи път в конкурентния свят на хранителните добавки и се доказа като лидер на пазара. Последното доказателство за това е класирането на Денис Улф, лице на марката, в топ 3 на Mr.Olympia тази година.
 
Както повечето марки извън Америка, Amix имат изключително широка гама от продукти. Портфолиото им покрива всички възможни категории. Компанията предлага прости, единични формули, като три различни креатинови добавки, изобилие от амино-киселинни продукти, както и над 10 протеинови формули, а също така и уникални, патентовани продукти, включително козметични формули, многобройни системи за стимулиране на мускулния растеж, както и 10 нови, специални продукта от последната серия MuscleCore. Акцентите от новата продуктова линия са Detonatrol, иновативна формула за намаляване на теглото, Anabolic Amino with CreaPep  - подобрен аминокиселинен комплекс и пред-тренировъчният Myocell 5-Phase

           
     
 
Както споменахме в началото, за да популяризира продуктите си,  Amix разчита до голяма степен на познато лице в отбора си – световноизвестният Денис Улф, бивш член в екипа на BSN. Наскоро, компанията стартира официален уебсайт на български език, където можеш да намериш всички продукти на марката, както и актуална информация за тях и за бранда.  
 
Разгледай и другите продукти от серията:
115
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Световната федерация по натурален бодибилдинг (WNBF) от скоро е разработила нова програма, при която всеки един производител на хранителни добавки може да предостави своите продукти за изследване, според което те да бъдат одобрени за използване в международни състезания. Всеки един продукт не бива да съдържа каквато и да било съставка от дългия списък със забранени субстанции (а повярвайте, той е адски огромен)."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com