сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Идеалната тренировка у дома вече е възможна!

Идеалната тренировка у дома вече е възможна!

Почитателите на физическото натоварване в домашни условия могат да разчитат на най-новите приспособления за тренировка на марката Everlast. Все повече се говори за упражнения изпълнени на топка. От Everlast предлагат надуваема тaкава. На нея могат да се изпълняват голям брой упражнения за долната и горната част на тялото, коремните мускули както и различни видове стречинг. Удобното е, че топката може да се използва както у дома така и на път. Все повече ММА-бойци залагат на силова тренировка, изпълнена на топка, заради баланса, който трябва да се пази докато изпълняват упражненията. Това им помага в реална бойна обстановка.

image001

Другият продукт, подходящ за физически натоварвания у дома, са двата варианта на стойки за лицеви опори, които предлагат от Everlast. Първият модел е със специален дизайн, който следва естественото извиване на китките и по този начин се натоварват повече мускулни влакна. Другото предимство пред обикновените лицеви опори, е че тези ръкохватки намаляват натоварването на ставите.

image002

Другият модел е с удобна ръкохватка, която изцяло сваля напрежението в китките, което много трениращи са усещали. Могат да се натоварват всички групи от горната част на тялото.

image003

Въжето за скачане е предназначено за почитателите на аеробните натоварвания. Освен за перфектно кардио, въжето служи и за загряване преди по-тежките упражнения.

От Everlast имат предложение и за тези, които целят бързо и ефективно горене на мазнини. Освен познатият ни сауна колан, който се носи около корема по време на тренировка и е предназначен конкретно за тази област, имаме и сауна костюм, чрез който трениращия може да гори мазнини равномерно от цялото тяло.

image004

Помислено е и за развитието на малките мускулни групи като предмишници и врат. Здравият хват е много важен за редица фитнес упражнения, както и в бойните спортове. Може да развиете силата на предмишницата с уреда, предложен от Everlast - plastic hand grip.

image005
Развитите вратни мускули освен, че са естетически красиви, предпазват и прешлените на гръбнака от контузии. Особено нужен е здравият врат при контакните спортове.

Сила БГ Тиим
Препоръчани продукти от СИЛА БГ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Древните са казали „Ние сме това което ядем“. Всички ние знаем, че за силното тяло е необходима силна храна, голяма част от практикуващите стрийт фитнес са ученици и подрастващи, но колко от тях имат възможността да се хранят 6 пъти на ден с телешки стек и сладки картофи. Може би има нещо което ни убягва, някоя хитрост или тайна магическа смес?! За съжеление магии не съществуват, но да има смеси и хитрини, които някои от нас прилагат, за да подобрят своите резултати."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com