сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Новите топ продукти на LECHEEK NUTRITION са вече тук!

Новите топ продукти на LECHEEK NUTRITION са вече тук!

Здравейте приятели на СИЛА БГ! Имаме удоволствието да ви съобщим, че дългоочакваните нови суплементи от LECHEEK NUTRITION са вече налични!
 
През последните 3 години, Lecheek Nutrition наистина се превърне в една от водещите марки в бранша за хардкор продукти. Компанията е базирана в Арканзас, САЩ, а нейните продуктите се разпространяват в цял свят. Lecheek Nutrition се предлага в повече от 20 държави в света, включително Австралия, Канада, Мексико, Англия, Ирландия, Полша и България! Компанията е изцяло ориентирана към професионални спортисти и бодибилдъри, за да покрие техните специфични нужди и изисквания, като само през последните месеци пусна шест нови формули на пазара.

Speed X TEST е наследник на популярния предтренировъчен продукт Speed X. Какво обаче е различно от това да се нацепите, напомпите и изпотите – страничните ефекти от първата генерация. Ами любопитното е, че ТЕСТ не го замества и надгражда. И двете формули продължават да се произвеждат и до днес. Какво обаче прави Speed X TEST различен? От екипа на Lecheek просто са искали да направят предтренировъчен продукт, който да бъде по-различен. Нещо, което конкурентите им досега не са създавали, а именно предтренировъчен продукт, който повишава и собственото производство на тестостерон. Да точно така ! Имаме комбинация от класическите креатин, бета аланин комбинирани с екзотични и потенти стимуланти, като хорденин и кофеинова матрица, ала това което прави продукта различен е клиничната доза д-аспарагинова киселина. Много пъти сме си говорили за нея и е факт, че е едно от нещата, които препоръчаме на всеки, който иска суплемент за повишаване на производството на тестостерон и лутеинизиращ хормон. Сега имаме продукт , който съчетава тестостеронов бустер с предтренировъчен такъв. С подобен продукт ще имате 40 здрави тренировки в които по редица метаболитни пътища ще повлияете на орелефяването, дефиницията, стимула за разтеж и развитие на мускулната тъкан. Повишен тестостерон, повишено либидо, повече сила и мощ : Какво друго би искал един Алфа мъжки ? Дали продукта има аналог ? Засега не ! Лечийк се пионери не само в това отношение. Какво друго са ни подготвили ?
 


Предтренировъчен продукт за нежната половинка. Да точно така.Hottie e предтренировъчен продукт съчетаващ в себе си активни съставки, които са характерни за бърнърите за редуциране на телесно тегло и в същото време класически такива, които можем да намерим само в азотните бустери. Продукта е хибрид и уникален сам по себе си, като комплекс. Идеята на Лечийк е била да се акцентира на продукт, който носи тонус, оптимизира изгарянето на мазнини, както с липотропни активни съставки, така и с термогенни. В същото време обаче откриваме и доволни дози бета аланин, който свързаме с редуциране на млечната киселина по-време на натоварване и надали ще открием в бърнър. Имаме и отлични дози Б-комплекс, особено Б12. Конкретни верижно разклонени аминокиселини пък са там с цел да се промотира положителен азотен баланс и да се пази мускулатурата на дамите, които са в залата не за да свалят маса, а мазнини. Всяко едно момиче в бранша ще ви каже, че резултатите се виждат в огледалото, а не в циферблата на кантара. Извайването на атлетично и стройно тяло ще е далеч по-лесно един подобен балансиран комплекс без хардкор елементи.

Stimshot. Тук имаме бленда енергетици за онези от нас, които търсят най-вече фокус и енергия. Не говорим за напомпване или хормони. Имаме кофеин с екзотичен комплекс стимуалнти , като хорденин, хигенамин и алкалоиди от орхидея. Да същите онези алкалоди , които правеха стария Craze толкова потентен, че имаше съмнения и спекулации, че в състава му има амфетамини и заради , което бе свален от пазара. За да няма краш ефекти е добавен и холин , който да омекоти ефекта на цялата тази матрица от енергетици и по-този начин да се постигне не само енергия, ами и фокус без еуфория. Интересен е и препоръчителния прием от производителя. Мерителна лъжица под езика за 15-20 секудни и след това се преглъща. Това е нещо ново! Казват ,че ускорява значително ефективността и по-този начин не се губи потентността на Хигенамина и Хорденина. За всеки един от вас, който иска по-обемна и качествена тренировка или търси концентрация с тонус по време на работа или умствена активност – това е вашият продукт.


Pump X3 – Зверска Сила и Продлъжително Напомпване. Без грам енергетик. Да говорим замо за класическия ефект „Да се нагърмиш , като животно „. Без нищо, което да учестява сърдечния ритъм или влияе възбуждащо на нервна система. Продукта ,често се класифицира във фитнес средите, като ПОМПА. Комбинация активни съставки с две семпли цели оптимално съдоразширяване и сила за 40 тренировки. Агматина е основната активна съставка на която се разчита тук за повишаване на азотния оксид, а за него знаем, че е далеч по потентен от широко популярните и използвани аргинини и отскоро цитрулин. Добавени са и още куп елементи допирансящи за редица позитиви водещи до едно далеч по-добро представяне в залата.Новите аминокиселинни продукти на марката са два. Първия, както и други такива на пазара акцентира най-вече върху възстановяването и предпазването на мускулната тъкан съчетавайки най-нужните аминокиселини на тялото по време на катаболни моменти, като тренировка или след сън. Достоен конкурент на Xtend и CryoCell.Другия продукт е с 10 дози по-малко, ала както и при новия Speed X в състава му освен аминокиселини , откриваме клинична доза Д-аспарагинова киселина правейки го доста по-комплексен , като действие. Производителтие далеч не се шегуват с логото му „ Топките Ви ще са благодарни“. Редица са клиничните изследвания, които доказват ефективността на Д-аспарагиновата киселина и ние също сме се убедили в това през годините. Бихме препоръчали първата формула по-време на чистене и поддържане на маса, а втората заради д-аспарагиновата киселина и въглехидрата в състава  за потребители, които търсят маса и са в период на качване.
 
Радваме, че Lecheek осъвършенстват формулите си и не просто ги надграждат, а ги персонализират според различните нужди на трениращите. Производителя вече има четири предтренировъчни формули, като всяка една от тях е добра в конкретно отношение и би подходила на различен атлет с различни цели. Характерно за производителя е ,че никога не прибягва до филери в тях, като малтодекстрин или глюкозни полимери, както много водещи марки на пазара, търсейки внимание с обемни и големи дози. Марката остава хардкор иноватор заради редицата си продукти с прохормони, ала по никакъв начин не отстъпва и на конкурентите си що се отнася до предтренировъчни и следтренировъчни продукти. Качество и уникални на пазара формули - именно с тези две нарицателни свързваме този обещаващ Американски производител.

Всички нови продукти:
 
LECHEEK NUTRITION Pump X3 / 40serv.
LECHEEK NUTRITION Amino Fusion / 40serv.
LECHEEK NUTRITION Stim Shot / 40serv.
LECHEEK NUTRITION Hottie / 30sev.
LECHEEK NUTRITION Amino Test / 30serv.
LECHEEK NUTRITION Speed X3 Test / 40serv.
 
СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2015-05-20 | 09:22:17
Kolev
Най-добрата марка !
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Nutrex разшириха серията Drive, която към този момент се състои от BCAA и Amino продукти с креатин. Creatine Drive съдържа 3г Creapure креатин (най-добрата суровина) в сървинг. Контейнерът съдържа 100 дози, тоест 300 грама. Пудрата не е овкусена. Ако търсите да експериментирате с нов креатин в максимално чиста форма, този на Nutrex е нелош избор. Очаквайте скоро в Сила БГ!"

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com