сила бг магазин
сила бг медия
»
»
NOW Foods потвърждават три нови продукта през април

NOW Foods потвърждават три нови продукта през април


NOW Foods пускат на пазара три изцяло нови продукта, за които вече разполагаме с подробности.


Първата добавка е част от NOW Solutions и представлява натурално етерично масло от цитронела (Citronella Oil), предназначено единствено за ароматерапия. Етеричното масло от цитронела се отличава със сладка цитрусова миризма и се извлича чрез процес на парна дестилация от ситно нарязани парченца изсушена трева. Това масло има свойства да прочиства, тонизира и освежава ума и тялото. То има силно изразено противовъзпалително и антигъбично действие, като може да неутрализира неприятни миризми и да облекчи кожни възпаления. Маслото може да намали мускулни болки, да понижи кръвното налягане, да намали стреса и безпокойството и да подобри паметта и концентрацията. Цотронела е отлично средство за борба с насекоми, включително мухи и комари през лятото. Citronella Oil се предлага в опаковка от 120 мл.   

 Следващият продукт в списъка е Mint Dophilus – хранителна добавка с висока концентрация на специфичен щам полезни чревни бактерии под формата на дъвчащи таблетки. Формулата подпомага храносмилането и насърчава имунната защита.

Пробиотичните бактерии помагат за поддържането на целостта на лигавицата на червата, подкрепят правилното чревната перисталтика, участват в процеса на детоксикация и са от решаващо значение за здравословното храносмилане. Здравословната чревна флора е предпоставка и благоприятна среда за по-добро усвояване на хранителните вещества. Mint Dophilus ще се предлага в опаковка от 60 дражета с освежаващ аромат на мента. 


 


 

Последният от трите нови продукта на NOW Foods носи името Sunflower Liquid Lecithin и както ни подсказва самото заглавие представлява течна форма на лецитин, извлечен от слънчогледови семена. Този концентрат е естетсвен източник на фосфатидил холин, инозитол, и етаноламин, като включва 32 дози по 15 мл във всяка бутилка. Фосфатидил холин е градивен елемент на клетъчните мембрани и е необходим за правилния метаболизъм. Той подпомага и поддържа здравето и функците на черния дроб, подобрява възстановяването след интензивна и продължителна физическа активност и насърчава дейността на нервната система. Хроничният недостиг или дефицит на фосфатидил холин може да доведе со различни метаболитни проблеми, включително нарушаване функциите на черният дроб, панкреаса, влошаване на паметта и други.


  

 

Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Стомашните вакуумки представляват упражнение с изометрична контракция - свиване на мускула и задържането му в сгънато положение. Изпълнението е елементарно, но има малък период на усвояване. Застанете прави, стабилизирайте ръцете си и издишайте. Изпъчете гърди и "глътнете" стомаха си колкото успеете. Задръжте така."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com