сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Platinum Whey в светлината на прожекторите

Platinum Whey в светлината на прожекторите

Докато всички чакаме с нетърпение появата на новата супер мощна формула за изграждане на мускулна маса Clear Muscle, в медийното пространство се появи замъглена снимка на нещо ново и различно - Essential Series. От нея става ясно, че MuscleTech са подготвили още нови продукти, с които да изненадат феновете си. За сега снимката е единственото, което потвърждава появата на тази серия, а единственият продукт, който можем ясно да различим на нея е Platinum 100% Whey. От самото заглавие, можем да предположим, че става въпрос за формула със 100% чист, бързоусвоим суроватъчен протеин.


 
За сега няма конкретна дата за пускане на Essential Series, но очакванията са това да се случи в следващите един или два месеца. Въпреки ограничената информация, с която разполагаме, има някoлко неща, които са напълно ясни - търговска марка, лъскавата сребриста визия и един конкретен продукт. В крайна сметка, оставаме с впечатление, че дългочаканата, мистериозна формула за изграждане на мускулна маса Clear Muscle, може да се окаже неизмена част от новата линия. Все пак, дизайнът и опаковката съвпадат, а както MuscleTech обявиха -  това ще е един сравнително прост продукт, базиран на една основна съставка. Очакваме да получим потвърждение на всичко това още този петък, когато се очаква компанията най-накрая да разкрие тайната около новата добавка. Надяваме се, че това ще хвърли малко повече светлина и върху другите продукти в Essential Series.
 
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"PhD Nutrition, са много повече от доставчик на висококачествени хранителни добавки. Те признават, че силата им е в екипa и в колективните познания за хранителните добавки и изискванията на всички спортисти."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com