сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Повече тестостерон = повече мускули

Повече тестостерон = повече мускули

Както сочат редица изследвания ,мъжкият полов хормон притежава изключително силни анаболни качества и освен, че спомага за натрупването на повече мускулна маса, той също така намалява мазнините. За съжаление напрегнатото ежедневие не ни позволява да спазваме правилен хранителен режим, а стресът днес е често срещано явление на работното място. Точно тези два компонента ограничават до минимална степен производството на тестостерон. При липсата му на нормално високи нива се усеща спад в силата и масата, липса на настроение, липса на тонус, спад в либидото и ниско самочувствие.

За щастие съвременната наука е намерила начин по естествен път да повиши този есенциален мъжки полов хормон до високи стойности. Този начин са именно хранителните добавки. Съществуват билки, добре познати от древни времена, които са спомагали за повишаването и поддържането на високите нива на този анаболен хормон.

Една от тези билки е Трибулус Терестрис или още известна като Бабини зъби,по естествен път увеличава и подобрява собственото производство на тестостерон.Също така притежава и други невероятни качества - например гърците са я използвали като диуретик и за подобряване на общото самочувствие, а пък китайците са я използвали срещу чернодробни, бъбречни и сърдечно-съдови заболявания.

Друг натурален продукт, който представлява интерес и е доказан в качеството си на тестостеронов буустър е перуанското многогодишно растение Мака. В миналото се е ползвало от перуанските индианци за подобряване на либидото, покачвайки нивата на собствения тестостерон и подобряване на оплодителните възможности. Другите ефекти,които оказва се изразявт в подобряване на настроението и тонуса.

TestosteroneИ на последно място, но не и по важност, сме длъжни да споменем доказаният ефект на комбинацията от два минерала - цинк и магнезий(ZMA). Те са нужни за протичането на жизненоважни процеси в организма. Цинкът покачва осезаемо нивата на тестостерона (изследвания сочат, че се забелязват до 30% по-високи нива), а магнезият има силен анти-катаболен ефект. Също така този суплемент спомага за по-спокоен сън.
 
Всеки от нас иска повече мускулна маса с дълбок релеф и без мазнини. Но това е невъзможно без високи нива на тестостерона. Комбинацията от горепосочените продукти може да повиши с големи количества тестостерона и да ни доближи една стъпка по-близко до тялото, за което винаги сме си мечтали.

СИЛА БГ ТИЙМ

Препоръчани продукти от СИЛА БГ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Омега-3 мастните киселини са алфа-линоленова (АЛК), ейкозапентаенова (АПК), докозапентаенова (ДПК) и докозахексаенова (ДХК). Те се съдържат в рибата, кравето масло, яйчния жълтък, лененото семе, орехите, бобовите растения и морските водорасли."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com