сила бг магазин
сила бг медия
»
»
ProLab Nutrition

ProLab Nutrition

Prolab осигуряват висококачествени суплементи на професионални бодибилдъри, елитни атлети и фитнес ентусиасти повече от 20 години. Техните продукти се основават на научно проектирани бленди от иновативни комбинации и индивидуални екстракти съобразени с нуждите на всеки един спортист и същевременно тези, които искат да водят здравословен начин на живот.

Prolab са достойни конкуренти на повечето доказани фирми на пазара. Защо ?
Гамата на Prolab може да покрие всички изисквания на трениращите. Те ще ви помогнат да увеличите силата, енергийните нива, качването на чиста мускулна маса, да намалите телесните мазнини и да подобрите възстановяването. Суплементите им са насочени както за аматьори, които целят по-бързи резултати, така и за силови спортисти търсещи експлозивност и сила или интензивно трениращите бойни спортове, които наблягат  на бързината и издръжливоста.Какво ново и с какво са по-различни – се питате вие?
Освен висококачествените индивудуални класически суплементи, като глутамин, креатин монохидрат и кофеин,  Prolab предлагат доста иновативни формули и работещи комбинации. Тук ще ви запознаем с някои от тях:

Комплексни продукти за засилване на метаболизма и горене на мазнини.
Липотропния им бърнър – Cuts II Gold е комбинация от стандартни суплементи + екзотични екстракти. Тази формула е идеална за тези, които се стремят да постигнат стройна и изваяна фигура без прием на стимуланти. Тези, които не успяват да вместят интензивна тренировка в ежедневието си и търсят ефект без прием на термогенни добавки по всяко време на деня.

Какво осигурява продукта ?
- Класическа липотропна формула + есктракти от различни билки засилващи метаболизма на веществата и водния баланс.
- Оптимизира метаболизма на мазнините.
- Подпомага ефективното оползотворяване на въглехидратите.
- Спомага за намаляването на излишната вода под форма на мазнини, които ще ви помогнат да се преборите с подпухналия вид.

Противоположния на Cuts бърнър е термогенния им продукт – Thermo Fire.Тази бомба от термогенни добавки ще изгори мазнините, като се комбинира с физическо натоварване. Независимо дали това ще е разходка с приятел сред природата, сутрешно кардио преди закуска или стандартната тренировка във фитнес залата. Термогенните добавки ще засиляват извличането на мастните клетки от мазнините, навлизането им в кръвообращението и съответно изгарянето им в мускулната тъкан.

-    Широкоспектърна бленда от термогенни добавки включваща кофеин, екстракт от зелен чай, кетони, гуарана, доволна доза тирозин, екстракти от черен пипер и други екзотични билки доказани в засилването на термогенезата и съответно горенето на мазнини, но никога досега комбинирани в подобна бленда.
-    Ако искате да превърнете тялото си в машина за горене на калории – Thermo Fire е вашият продукт.Продукта може да се комбинира отлично с течния L-carnitine на ProLab. Заедно от тях може да се извлече един допълнителен синергичен ефект, който ще е добре дошъл за тези, които се борят с излишните килограми и вече са устремени, че трябва да направят нещо по-въпроса. Веднъж комбинирани ще удвоите ефекта на получена енергия и процент изгорени мазнини в митохондриите на мускулните клетки, защото точно това е ролята на L-carnitine-а в телесния метаболизъм.Друг суплемент, с който може да съчетаете Л-карнитина, е комплексния кофеин на ProLab Advanced Caffeine. Той спомага стимулирането на тонизиращ адреналин, когато се нуждаеш най-много от него. Само една доза ви дава силна концентрация, докато работи за повишаването и на най-високите енергиини нива. Независимо дали имате нужда да презаредите батериите по време на работа или ударна доза енергия, за да започнете интензиваната си тренировка, Advanced Caffeine е точният избор.

Оптимизирайте възстановяването.
Освен глутамина и комплексните аминокиселини, които играят основна роля във възстановяването на мускулната тъкан след тренировка, ProLab предлагат един доста любопитен продукт, а именно:

Аминокиселините им с разклонена верига са в доста любопитно съотношение. След редица опити с професионални атлети ProLab доказват, че блендата им от Левцин, Валин и Изолевцин е най-ефективна в следното съотношение : 1500:960:1320

Kакво да очаквате от подобен продукт?
Едно отлично възстановяване, нормализиране на азотните нива след тренировка и съответно предотвратяване на катаболните процеси, и разпада на мускулатурата - независимо колко добра е била тренировката ви. Факта, че са включили витамин C в продукта си говори за това, колко добър ще е той в борбата със след тренировъчните процеси, когато тялото има нужда от помощ в борбата със свободните радикали. Те ще засилят протеиновия метаболизъм и производството на енергия по-време на тренировка.

HornyGoatWeed – Сексуален стимулатор за едно по-добро представяне.Един продукт за засилване на либидото и сексуалното представяне при онези от нас, които вече са на възраст и се нуждаят от един допълнителен старт за да зарадват любимките си.   Синергичността от концентрирани екстракти в продукта от Horny Goat Weed , Мака , Трибулус Терестрис и Йохимбе повишават сексуалниото желание и представяне. Билките, комбинирани в продукта се използват отдавна за афродизиаци и енергизиращи вещества индивидуално, а какво по-добре от една широкоспектърна комбинация от всички тях? На всичко отгоре имаме и екстракт от Гинко Билоба и Витамин B3 които ще повишат циркулацията на кръвта и оросяването, добавяйки още едно рамо в действието на продукта. Продукта е изцяло натурален и е насочен към онези от вас, които са смачкани от ежедневните проблеми, работа и тревоги, които оставят секса настрана и нямат сексуално желание. Променете това !

Продукти за покачване на мускулна маса

ProLab предлагат различни протеини. От стандартния протеинов концентрат – Pure Whey, през матрична комбинация от Концентрат и изолат – Advanced Pure Whey , до високо пречистен протеин изолат – Whey isolate с добавени ензими за оптимизиране на усвояването му и само грам грам въглехидрат в доза. Подсилен с глутаминови пептиди, таурин и с добавени аминокиселини, с които да придобие аминопрофил на концентрат и същевременно да е бързо усвояем, колкото изолат.Интересна комбинация е и гейнъра им осигуряващ 600 килокалории в доза състояща се от 52 грама суроватъчен протеин + бързи и бавни въглехидрати за оптимилано следтренировъчно възстановяване на гликогенните запаси в мускулите.
-    24.5 грама незаменими аминокиселини в доза
За онези от вас, които са стигнали до един застой с качването на килограми и търсят нещо допълнително.

За да сме по-здрави и жизнени всеки ден
Prolab Energizer - един концентриран витаминно-минерален комплекс с добавени екстракти. Една таблетка дневно ще покрие нуждите на трениращия от минерали и витамини.
Ежедневния стрес, тренировки и слаб хранителен режим увеличават нуждата от качествени хранителни вещества.
С ежедневен прием на този изгоден суплемент ще се предпазите от евентуални дефицити на нутриенти.

Освен витамини и минерали са добавени и :
-    силни антиоксиданти
-    л-карнитин
-    екстракти от билки
-    храносмилателни ензимиПредлагаме различни комбинации от няколко продукта на ProLab в стакове според различните изисквания на трениращия. Пълната гама от продуктите им може да разгледате тук.

СИЛА БГ Тийм
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Изследователите са провели три изследвания с участието на футболисти, джудо експерти и бадминтон играчи. Те тествали уменията на спортистите по време на тренировка и по време на важни събития, които са се провели пред голяма тълпа и видео камери. Изследователите са тествали само десноръки хора. Резултатите сочат, че спортистът е по-малко вероятно да загуби самоконтрол, когато стиска топката в лявата си ръка, отколкото ако я стиска в дясната."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com