сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Пълна гама хранителни добавки от Thompson

Пълна гама хранителни добавки от Thompson

Thompson® са в индустрията за хранителни добавки от 80 години. Марка с традиции и качество. От основаването си те фокусират производството си към витаминно минералните продукти. Продуктите им са на изключително конкурентни и изгодни цени спрямо други "herb" марки.
Ще споменем тези, които намерихме за по-любопитни.

Може би най-важните витамини за един човек са витамин C и витамин D. Защо ?
Човек днес лесно може да получи дефицит на един от тях. Как? Стреса, това какво, как и кога ядете, и физическата ви активност може би са едни от най-важните фактори за нивата на тези витамини в тялото ви. В днешния забързан ритъм на живот независимо къде сте – на работа, на училище или вкъщи – много от нас често пренебрегват здравето си и хапват всякакви полуфабрикати, и рафинирани храни с изключително бедни хранителни стойности. Много от нас забравят колко важни са всъщност минералите и витамините за тялото ни, и че липсата на един витамин може да бъде предпоставка за развитието на много болестни състояния и аналогично наличието му да ни предпази от тях.

Витамин C е точно един такъв суплемент. Мощен антиоскидант, който се бори със свободните радикали, токсини и е естествен имуностимулатор. Играе основна роля в синтезирането на колаген и е един от най-мултифункционалните и същевременно важни витамини за вашия метаболизъм. Повече информация за витамина може да прочетете тук.

Какво е различното?
Освен, че Thompson са използвали висококачествена суровина и са добавили екстракт от шипки, които също са естествен източник на Витамин C, производителите са решили да добавят и калций. Комбинирани тези два нутриента нужни за нашия метаболизъм имат синергичен ефект. Усвояват се по-лесно и достигат там, където са нужни.

-        увеличава синтеза на калций и белтъчини
Този суплемент би се комбинирал отлично с Витамин D на Тhompson.
Витамин D се нарича слънчев витамин, защото се синтезира чрез радияацията от слънчевите лъчи в кожата на хората. При подрастващите витамин D може да се приема през студените месеци, заради лошото време и малкия ни контакт със слънчевата светлина поради суровите условия навън. Липсата на този витамин при подрастващите може да се отрази доста драматично, като предпоставка за развитие на рахит или слаба костна структура. Друга употреба витамина може да намери при хора, които скоро са претърпяли фрактура на кост. Витамин D и Витамин C са задължителни суплементи за образуването на здрава надкостница и качественото оздравяване след счупване или пукване на кост.

Какви са другите приложения на витамин D:
-        при остеопороза
-        косопад
-        зарастване на рани и язви

Представяме ви един комплекс от най-важните минера-
ли
участващи в почти всички биологични процеси.
 
Калций, Магнезий и Цинк са 3 от най-важните минера-
ли, от които тялото се нуждае, за да поддържа добро здраве и тонус. Калцият и Магнезият помагат за здравите кости, докато цинкът е важен за деленето на клетките и мускулният растеж. Цинкът е основен елемент, нужен на тялото за укрепване на имунната система.

-        подходящ за хора, които искат да приемат оптималните дози от минерали
-        скоро претърпяли травми и счупвания
-        хора със слаб хранителен режим неосигуряващ им нужния комплекс минерали


Thompson предлагат някои интерестни и екзотични антиоксиданти, като:
 
Астрагалът е една от най-популярните билки в Китай от древността до наши дни. Съдържа флавоноиди, селен, аминокиселини, полизахариди и тритерпенови сапонини. Особено ценен е заради адаптогенния си и тонизиращ ефект. Според китайците астрагалът помага на всеки, който е изгубил жизнеността и удоволствието си от живота. Той стимулира сърдечно-съдовата и имунната система и може да се комбинира добре с жен-шен и ехинацея. Притежава силно болкоуспокяващо действие при главоболие.
Би се комбинирал чудесно с друг мошен антиоскидант, като Алфа липоевата киселина.
Свободните радикали причиняват редица повреди на организма. Те са следствие от тютюнопушенето, некачественатахрана, алкохол, стрес, замърсен въздух и вода. В резултат на това човек се състарява,става податлив на заболявания, чувства се отпаднал и лесно се уморява. С повишеното отделяне на свободни радикали количеството на алфа липоева киселина в организма намалява. Приема на Алфа липоева киселинапомага това да се предотврати.
Нещо, което би помогнало на всички в борбата с апетита и облекчаване на ежедневния стрес е 5-HTP.  Това еаминокиселина, която чрез преминаването си през мозъчната бариера се превръща в химикала, познат като “серотонин или така наречниея хормон на щастието”. Серотонинът играе важна роля в регулацията на настроението, апетита, телесната температура, съня и секрецията на много хормони. 5-HTP облекчава симптомите на депресията и съдейства за намаляване на теглото чрез свойството си да намалява желанието за глад. Aко искате нещо, което да ви помогне за изпълването на перфектната диета, може би това е вашият суплемент. Въглехидратния глад, който спира много от нас вече няма да е пречка при устрема ни да изваяме красиво и стройно тяло.


Добавка с която може да го комбинирате е екстракта от лют червен пипер Cayenne. С него ще ускорите метаболизма си и цялостната обмяна на веществата. По този начин ще ускорите изгарянето на мазнините по-напълно естествен начин.

Споменавали сме многократно колко полезни са омега-3 мастните киселини. Защо тези, които са дериват от риба са за предпочитане пред тези от разтителни източници. Колко положително влияят на холестерола, как буквално „смазват“ ставите ни, как облекчават работата на сърцето и колко силни антивъзпалителни агенти са. Може би един от най-ценните суплементи. Не случайно районите и малцинствата, които основно се прехранват с улов на риба, са едни от най-здравите и малко заболели хора. Омега-3 мастните киселини са здраве и живот, вече на една ръка разстояние. Възползвайте се от това.

Омега-3 рибеното масло на Thompson e извлечено от черен дроб на риба треска. Смята се, че това е един от най-чистите и богати източници на Omega-3 мастни киселини.

И нещо любопитно. Едни от най-концентираните храни на света са синьо-зелените водорасли Algae. Те са уникален и бърз източник на хранителни вещества – глико-протеини, йод, витамини, хлорофил и пълна гама ензими. Лесното им усвояване идва от това, че тялото използва минимална енергия за разграждането им поради тънките клетъчни стена на синьо-зелените водорасли.

Пълната гама от продукти на марката може да разгледате тук.

СИЛА БГ Тийм
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Кокосово масло – лечебните му свойства са известни още от 1980 г. Мазнините му се усвояват по-различно от другите – техните молекули са по-малки и за приемането им се изразходват по-малко енергия и ензими. Стомашно-чревният тракт се натоварва много по-малко, което е много важно за страдащите от болестта на Крон, язви и други проблеми с храносмилането и метаболизма – кокосовото масло е част от тяхната диета."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com