сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Saturn и ALLMAX

Saturn и ALLMAXНалични в над 25 държави, Saturn Supplements са достойни да се наредят до най-елитните си конкуренти. Те са горди с това, че голям брой атлети избират точно техните суплементи и определено не скромничат в това отношение. Независимо дали става дума за бодибилдъри, силови атлети, велосипедисти, спринтьори, плувци, кик-боксьори или каратисти, Saturn предлагат нужните елементи за спортната натура на всеки, който иска да здрав и да е шампион. Saturn Supplements държат на това къде се продават продуктите им и затова няма да ги откриете в стандартните магазини за хранителни добавки, аптеките и супермаркетите. Те работят с отбрани дистрибутори от цял свят за да докажат, че държат на качеството на продуктовата си линия. На пазара са вече трето десетилетиеи предлагат пълна гама суплементи, а ние имаме удоволствието да ви запознаем с няколко от тях, които ще намерите налични в www.silabg.com.

Какво по-интерестно и защо Saturn са добър избор за спортуващия и грижещ се за здравето си атлет:
Да започнем с основното, а именно суплементите за възстановяване след тежки и интензивни тренировки и по-добро представяне, като глутамина, комплексните аминокиселини и тези с разклонена верига, и креатина.

L-glutamine 300 гр Интензивните и силовите тренировки изискват много от тялото, увеличавайки нуждата от глутамин. Той играе много роли в арсенала на трениращия – от основен суплемент за възстановяване, до стимулиране на растежния хормон. Глутамина на Saturn Supplements се предлага в чиста форма без филери и добавки.

Amino 1700 мг и 2500 мг Пълен спектър аминокиселини осигурявайки на тялото по-добро възстановяване. Какво е различното ? За да се абсорбират на 110% аминокиселините, производителя е решил да вложи храносмилателен ензим – Протеаза. С един такъв ензим в аминките, пептидните връзки на белтъците ще се разрушат изключително бързо след прием, а това определено ще ви се отрази добре при прием пряко преди и след тренировка.

BCAA в капсулована форма и на прах.
Основните аминокиселини, които атлетите използат с цел да предотвратят мускулен разпад. Saturn са патентовали уникално съотношение , левцин:изолевцин:валин, което при техни изследвания с професионални атлети дава оптимални резултати. Различни разфасовки на прах и в капсулована форма.

Креатин монохидрат 500 гр и Creatine 3 Няма да се впускаме в подробности за монохидрата. Всеки е чувал за този суплемент, който повишава силата, издръжливоста и улеснява покачването на мускулна маса. По различното и иновативно намираме в продукта им Creatine 3. Toй представлява комбинация от креатин монохидрат, креатин фосфат и креатин пироват. Тази комбинация е уникална матрица, която горещо препоръчваме на атлетите със стаж в залата, които са стигнали до застой в тренировките.Какво ново и различно от стандартните продукти ?

Nitric Oxide 1000 Комбинация от Алфа- кетаглутарат /AAKG/ , Глутамин- кетаглутарат и орнитин алфа-кетаглутарат в една таблетка. Доста изгоден азотен бустер, който освен, че ще ви припомни какво е добро напомпване ще повиши и азотните нива в мускулатурата. Това ще предотврати мускулния разпад и ще стимулира мускулния растеж. Отлична комбинация.

hGH Night Release Formula Pack - Комбинация, която е разработена с цел да повиши естествената способност на тялото да синтезира хормона на растежа. Изключително мощната комбинация на екстракт от аденохипофиза с Аргинин, Коластра, Глутамин и Орнитин алфа-кетоглутарат, плюс още няколко поддържащи добавки, гарантират максимален ефект и резултат на тази формула. Същата тази комбинация е успешно използвана от всички културисти по света, заради безспорните положителни качества, които притежава.

- Био-инженерен, нощно-активен комплекс!
- Основна тренировъчна формула!
- Комбинация от свободни аминокиселини!


Като всичко в едно, нали ?
Кажете ни по-добър суплемент за преди лягане !


Накратко Сатурн Съплементс ни предлагат доста иновативни и различни решения и комбинции. Доказана марка на пазара заслужаваща вниманието на потребителя.

Всичките продукти на Saturn Supplements разгледайте тук.
Защо Allmax ?

Ще ви спестим това, че предлагат качествени продукти в различни разфасовки, но с една цел – сила, здраве и удовлетворение от добрата тренировка. Какво е различното? Експертите в сферата с хранителни добавки често се шегуват, като ги наричат обсебени. Обсебени в това да тестват и анализират всяка частица от продуктовите си. Може би именно тази марка държи рекорда за постоянно назначаване на нови и нови изследвания на продуктите си в независими лаборатории. Може да разгледате спортистите, с които ALLMAX работят тук. Отново ще ви направи впечатление, че те са не само културисти и бодибилдъри, а модели, боксьори и силови атлети.
Разполагаме с пълна гама от продуктите им, която може да разлгедате тук.

Какво по-интерестно и уникално ?

Cremagnavol /creatine bi-layer/ 240 caps.Можете ли да си осигурите 30 дни, изпълнени със сила, мощ и по-голям размер при тренировка?
CreMAGnaVol 3MPD ™ има силата да Ви достави главозамайващи резултати.
Никога в историята на добавките 3MPD ™ фармацевтичната технология не е била съчетавана с креатин-Магнезиев хелат (Creatine MagnaPower ®). 3MPD ™ има силата да промени всичко, което си мислите, че е знаете за хранителните добавки.
CreMAGnaVol Ви предоставя пълен 30 дневен цикъл на екстремен трислоен креатин хелат  състоящ се от мощна формула, защитена с множество патенти, проектирана да достави поразителна допълнителна мощ, сила и размер и то бързо!

Искате да стопите мазнините ?
Не сте доволни от конвенционалните продукти заляли пазара ?

Е обърнете внимание на това – Rapidcuts shredded.

И какво му е различното, се питате вие ?
Последно поколение деривати и естери на доказани добавки, отговаряме ние.
Този продукт съдържа съставките POLYMETHOXYLATED, които спомагат да се разшири влиянието и продължителността на агентите, стимулиращи загубата на мазнини.
Тук са събрани 5 уникални алкалоидни източника и 1,3-Trimethylxanthines (кофеин), които оказват дълбок ефект върху кардио тренировката Ви, като ускоряват загубата на мазнини.

RAPIDCUTS SHREDDED е просто най-силният, най-напредналият и най-мащабният продукт за изгаряне на мазнините, произвеждан някога.
Резултатите, които са постигнати чрез използването му са наистина впечатляващи.

RAPIDCUTS включва 3 патентовани смеси, които работят в синхрон, за да гарантират на тялото Ви перфектни резултати.

Подобна формула на ALLMAX се предлага и на дози, които спокойно може да си направите идеалната напитка за преди и по-време на тренировка.TestoFX - Този продукт довежда да появата на нова ера в производството на тестостерон.

Трудно е да се повярва, нали ? Е, повярвайте !
Новите научни изследвания са показали огромно покачване на тестостерона.
Учените са шокирани от резултатите от клиничните изпитания, проведени на нормални, здрави индивиди, защото те са просто поразителни - 284% увеличение на бионаличния тестостерон и 376% увеличение на нивата на общия тестостерон за 8 седмици!

Звучи доста по-добре от суплементиране само с трибулус, нали ?

Уникален продукт !

Запознайте се, с най-екстремната помпа за мускулен обем, създавана някога!


Hemanovol• 3MPD 3-степенна многофазна фармацевтична доставка
• индуцира азотния оксид бързо и устойчиво
• Мощно увеличава обема на кръвта в съдовете
• Експлозивно мускулно разширяване

Нима всичко това може да се постигне с един продукт?
Отговорът е ДА – Изпробвайте HemaNOvol и се убедете сами!

Всяка интензивна тренировка трябва да остави незаличима следа върху Вашата психика. Вие  имате дълбокото желание днес да бъдете повече, отколкото сте били вчера, а утре – повече, отколкото сте днес.

HemaN.O.vol ™ е създаден с една единствена цел – да Ви даде мускулен обем, който е толкова силен, че никога няма да го забравите. Екипът на компанията ALLMAX е използвала  авангардни, научно утвърдени съставки и ги е смесила с фармацевтични агенти за доставка, всичко това довежда HemaN.O.vol до изцяло ново ниво – ниво, на което Вие ще чувствате напомпването във всеки мускул, по всяко време преди и след тренировка. Гарантирано!

СИЛА БГ Тийм
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Последните изследвания обаче показват, че въпреки по-бавното си усвояване, приеман след тренировка казеинът увеличава протеиновия синтез (процесът, който води до мускулен растеж) по същия начин както и суроватката. Ето защо комбинацията от казеин и суроватъчен протеин след тренировка води до по-добри резултати, отколкото ако се използва само един от тях."

Реклама
Copyright © 2007 - 2021 silabg.com