сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Спасителен план: Плажно тяло 2016

Спасителен план: Плажно тяло 2016

Лятото е в разгара си, всеки вече планува своята почивка и усилено нанася последни щрихи, за да може да се гордее с тялото, което ще покаже на плажа. Със сигурност има и такива от Вас, които все още не са готови да се съблекат пред хората, защото искат несъвършенствата им да останат незабелязани.

Ако не Ви остава много време до морето, а все още нямате желаните резултати – не се притеснявайте. Shaper Label има адекватно решение на проблемите Ви и то е съвсем простичко – вдигане на темпото на изгаряне на мазнини. Горете мазнини както денем, така и нощем!Линията Shaper е създадена с цел да предложи на потребителя един по-различен подход за постигане на желаната физическа форма. Наред с конвенционалните препарати за отслабване, фирмата представя и нетрадиционни такива, без аналог. Продуктите са немски и са изключително високо качество!

Флагманът на Shaper LabelNight Burner е уникален с това, че може да бъде употребяван преди лягане, без да пречи на добрия сън и да влошава неговото качество.
Използваните съставки са изцяло натурални, без забранени субстанции и не съдържат вредни вещества за човешкото здраве!Нощният бърнър дава огромно предимство, тъй като горите мазнини докато спите. Вече въпрос на личен избор е с какво ще го комбинирате през деня.

Yellow Extreme от Shaper Label - най-предпочитаният вариант за прием през деня, тъй като има силно изразено термогенично действие, дава енергия и спомага за намаляването на подкожните мазнини. Гарант за сбогуване с мазнините е комбинацията между Л-Карнитин, кофеин и добавените екстракти от гуарана, зелен чай, горчив портокал.Orange Burner от Shaper Label представлява фет бърнър, влияещ благоприятно на метаболизма, съдържащ екстракт от чай Нинг Хонг и горчив портокал. Този продукт подпомага здравословното намаляване на телесното тегло.Lipo Acai от Shaper Label е препоръчан за хората, които предпочитат да не стимулират нервната си ситема, тъй като основната съставка в продукта е Глюкоманан – водно разтворими фибри, които биват извличани от растението „коняк”. Щом попаднат в стомаха, тези фибри привличат водните молекули, увеличават обема си, а Вие се чувствате сити.

СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Джереми си поставя цел да бъде първият инвалид (грешно е да употребяваме тази квалификация), който е успял да хвърли диск на 60 метра. Той неведнъж го е правил по време на тренировка, но иска постижението си в книгата на рекордите. На Световната купа за Паралимпийски игри в Манчестър подобрява рекорда си до 62.18 метра. При това той предпочита да тренира с двукилограмовия диск!"

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com