сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Спасителен план: Плажно тяло 2016

Спасителен план: Плажно тяло 2016

Лятото е в разгара си, всеки вече планува своята почивка и усилено нанася последни щрихи, за да може да се гордее с тялото, което ще покаже на плажа. Със сигурност има и такива от Вас, които все още не са готови да се съблекат пред хората, защото искат несъвършенствата им да останат незабелязани.

Ако не Ви остава много време до морето, а все още нямате желаните резултати – не се притеснявайте. Shaper Label има адекватно решение на проблемите Ви и то е съвсем простичко – вдигане на темпото на изгаряне на мазнини. Горете мазнини както денем, така и нощем!Линията Shaper е създадена с цел да предложи на потребителя един по-различен подход за постигане на желаната физическа форма. Наред с конвенционалните препарати за отслабване, фирмата представя и нетрадиционни такива, без аналог. Продуктите са немски и са изключително високо качество!

Флагманът на Shaper LabelNight Burner е уникален с това, че може да бъде употребяван преди лягане, без да пречи на добрия сън и да влошава неговото качество.
Използваните съставки са изцяло натурални, без забранени субстанции и не съдържат вредни вещества за човешкото здраве!Нощният бърнър дава огромно предимство, тъй като горите мазнини докато спите. Вече въпрос на личен избор е с какво ще го комбинирате през деня.

Yellow Extreme от Shaper Label - най-предпочитаният вариант за прием през деня, тъй като има силно изразено термогенично действие, дава енергия и спомага за намаляването на подкожните мазнини. Гарант за сбогуване с мазнините е комбинацията между Л-Карнитин, кофеин и добавените екстракти от гуарана, зелен чай, горчив портокал.Orange Burner от Shaper Label представлява фет бърнър, влияещ благоприятно на метаболизма, съдържащ екстракт от чай Нинг Хонг и горчив портокал. Този продукт подпомага здравословното намаляване на телесното тегло.Lipo Acai от Shaper Label е препоръчан за хората, които предпочитат да не стимулират нервната си ситема, тъй като основната съставка в продукта е Глюкоманан – водно разтворими фибри, които биват извличани от растението „коняк”. Щом попаднат в стомаха, тези фибри привличат водните молекули, увеличават обема си, а Вие се чувствате сити.

СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Сред всички странни форми на йогата, практикувани по света (пилатес, бокс, спининг), впечатление прави Антигравитационната йога, където позите се практикуват от провесен от тавана "хамак". Такава тренировка може да ви направи много гъвкав и добре разтегнат, но участниците често се оплакват от особена "йога" миризма, пропита в хамака."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com