сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Запознай се с бойците на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP част 3

Запознай се с бойците на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP част 3

Остават броени дни до поредното, 45-то издание на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP, а ние от SILABG.COM продължаваме да те запознаваме с бойците, които ще се изправят на ринга един срещу друг. А ако случайно си забравил, гала вечерта ще се проведе на 02.07.2021г, от 20.30ч в BEDROOM BEACH к.к. Слънчев бряг.

 
Мирослав Милков

Бургазлията Мирослав Милков е многократен призьор по свободна борба, както и бронзов медалист от Европейското първенство по борба. За съжаление по време на дебюта си в ММА ринга, той допусна загуба. За това и MAX FIGHT CHAMPIONSHIP 45 е своеобразен реванш и втори шанс за него.  За това и срещата се очертава да е изключително оспорвана. Както е известно на спортните фенове, Мирослав е син на треньора по борба Николай Милков. За това и бойният дух е в кръвта му и този път, той е сигурен че ще грабне победата.


 
Веселин Пейчев

23 годишният Веселин Пейчев няма нито една загуба на професионалния ринг и е твърдо решен това да продължи и за напред. Въпреки възрастта си, той има завидни спортни постижения, сред които бронзови медали на републиканските първенства по Джудо и Самбо за юноши. За това не е изненада за никой, че Веселин Пейчев ще излезе на ринга с желание за победа, която ако се случи, ще е четвъртата в кариерата му. Сблъсъкът между него и опонента му, Мирослав Милков, ще бъде в категория до 84кг и във формат ММА.

 
Бранко Бабачев

Бранко Бабачев е един от най-известните български бойци, с многобройно победи, както в К1, така и на ММА ринга. Този път той излиза на ринга по правилата на MAX 1, което е изключително предимство за него. Макар опонента му да изключително опитен, Бранко има цели 13 победи в ММА ринга, което го прави един от най-добрите и опитни български бойци. Той няма търпение да влезе отново в схватка, за да докаже опита и превъзходството си. Зрителите очакват този двубой, тъй като той се очертава да бъде един от най-зрелищните по време на тази галавечер.


 
Василий Кирца

26-годишният молдовец пристига в България специално за MAX FIGHT CHAMPIONSHIP. Той ще се изправи на ринга срещу един от най-опитните ни бойци Бранко Бабачев. Въпреки, че българинът е огромна конкуренция, Василий е изключително надъхан за победа. Молдовецът е известен на българската публика, с участието си от предното издание на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP, където записа победа срещу Деян Топалски. Въпреки, че основният стил в който Василий Кирца се съзстезава, е муай тай, 190 сантиметровия боец обещава да се раздаде максимално за срещата си в к.к. Слънчев бряг.

СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Учените смятали, че обилната закуска ще благоприятства по-малка консумация през деня. Но резултатите от изследванията показват друго. Обилната закуска не съдейства за намаляване количеството храна през деня,а дори обратно – ранният прием съдейства за по-бързото огладняване на организма през деня. Заключението на учените било, че по-ниският калориен прием на закуска би съдействал за цялостно намаляване на калориите през деня, а оттук и подобряване на енергийния баланс при борбата със затлъстяването."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com