сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Дениз: Моето най-силно постижение !

Дениз: Моето най-силно постижение !

Дениз Алиев е 18-годишно упорито момче, което, както се вижда от снимките, е постигнало силно постижение в действителност. За историята си той споделя, че „не е много голяма, но пък е много значителна за мен”. Ето какво ни сподели Дениз:
 
Всичко започна през 2009 година, когато се разболях внезапно от една болест, наречена пневмоторакс - декстра, това е болест, при която белият дроб изпуска въздух и се свива, трябва да се направи операция с дренаж, който издърпва изпуснатия въздух. Тогава бях много слаб, бях около 49,50 килограма - много слаб физически и психически. Направиха ми въпросната операция, 3 дни бях на активна аспирация. Нямам силите да опиша какви болки усетих тогава. Сега ще кажете каква е връзката на това с моето фитнес постижение?

До тогава не бях тренирал нищо и нямах идея нито как се тренира, нито нищо.След операцията много силно се мотивирах да кача някой килограм и да се оформя. Успехът ми дойде с леки тренировки в домашна обстановка или някъде навън на лостовете. Бях много слаб, нямаше как да отида на фитнес, защото нямах и капка свободно време, тъй като тогава бях ученик в 9-ти клас. Исках много да тренирам, започнах да чета за хранителните добавки, защото бях много слаб и след операцията свалих още килограми и това ме накара да се мотивирам много, за да кача някой килограм мускулна маса. Започнах да гледам усърдно клипове как се тренира и какво се прави, за да се качи мускулна маса, но пък нямах никакви пари за хранителни добавки, макар и това си вземах някой евтин гейнер, но пък го пиех по - много малко от страх, тъй като не знаех какво е действието им и че може да ми навреди по някакъв начин. Тренирах Понеделник, Сряда и Петък, като имах единствено една гира от 5 килограма. Знам, че трябваше да отида на фитнес, но пък нямах време и не ми се даваха пари за зала. Тренирах един месец, после спирах, защото ме мързеше, а когато спирах да тренирам се чувствах още по-отпаднал и мързелив, за това после пак започвах да тренирам.

Искам здравословен начин на живот, за това никога не съм пушил и никога не съм пил твърд алкохол! Спортът и здравословният начин на живот е най-важното нещо, защото така вие ще се чувствате в синхрон със себе си  и тонизиран.
Все още не мога да заделя пари за хранителни добавки, тъй като хубавите протеини и гейнери струват или към 100 лева или над 100 лева. Но за мен бе важна мотивацията да си оформя мускулатурата и да не страдам от някои по-сериозни болести, защото когато се разболях преди 3 години от пневмоторакса, наистина много ми повлия на психиката. Но ако искате да тренирате - правете го! Може да не съм тренирал в професионална среда, може да не съм достигнал много големи постижения, но сега съм 61 килограма без скъпи хранителни добавки. Няколко пъти съм купувал гейнерчета 1 кило за 23 лв с доставката от СилаБГ, защото нямах повече пари. Знам, че ако искам да постигна много по-значителни успехи, трябва да вложа доста пари, време и болки, но пък сега си спортувам за здраве, тренирам вкъщи с една гира, която е 18 кг.”
 
Много силно впечатление ни направиха и финалните мотивиращи думи на Дениз, които сподели като съвет за всички нас – феновете на здравословния и активен начин на живот:
 
„Спортувайте за здраве, красота и тонус, никога не използвайте злоба или каквато и да е негативна енергия, за да успеете в нещо. Недейте стоя пред фейсбуците с часове, като ядете вредни чипсове и други джънк фуудс, ами излезте, огледайте се, подишайте чист въздух, радвайте се, вървете да тичате, да ритате, да тренирате на лостове,  да тренирате някъде просто нещо, защото активният начин на живот ще ви направи дисциплинирани и сериозни хора. Не е казано във фитнеса задължително да сте големи " машини ", може да поддържате едно оформено тяло, като се храните здравословно и редовно, и да тренирате, а не да водите "живот на стол и легло ". Няма значение какво искате, ако вие го искате много, вие ще го направите и тогава ще успеете! Поддържайте здравословен начин на живот! Моят прогрес беше бавен, но с малките тренировки, които правех и като кажем, че нямах много време за ядене и нямах пари за хранителните добавки, аз съм доволен от моя успех! „
 
Браво, Дениз!

Ако харесвасвате този участник в играта на СИЛА, гласувайте с "Харесвам" - бутона под тази статия.
Добавки за повишаване на мускулна маса
86
.
25
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2012-03-06 | 20:35:03
Teodor Gerginov/Tedoy
Браво пич много си луд :)
2012-03-03 | 20:40:58
Николски Петков
Това момче трябва да спечели на всяка цена !! Браво бате !
2012-02-13 | 14:55:22
Дениз Еминов
Благодаря на всички които ме подкрепят и с коментарите от профилите си :)
2012-02-13 | 14:47:54
djuliqn djoni
bravo pic supersi
2012-02-11 | 10:58:59
bildero
Само така и успех.Поздрави Тодор.
2012-02-11 | 00:22:58
Дениз Еминов
Аз съм Дениз, видях моята история в сайта и много се шашнах... трогнат съм :( Благодаря...
2012-02-09 | 22:06:45
Димитър
Браво момче!
2012-02-09 | 19:57:14
Александър
Евала.Успех за напред.
2012-02-09 | 15:29:26
Borislav Vartigorov
Винаги ще изглеждаме и ще бъдем по-добре, ако тренираме за това спорта ни прави хора в тези трудни времена, психиката и здравето са на 1-во място!
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Рич Пиана е новото лице на марката Mutant. Преди да стане един от Супер Мутантите, Рич бе добре познат на феновете си, но за да го представят още по-добре, Mutant заснеха видеоклип, показващ живота на Мистър Калифорния."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com