сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Detonatrol - новият фет бърнър от Amix

Detonatrol - новият фет бърнър от Amix

 
Преди няколко седмици, водещата английска марка AMIX Nutrition, пусна на пазара нова, петзвездна серия под името Muscle Core. Продуктовата линия носи подписа на рекламното лице на марката – световноизвестният Денис Улф, който завоюва трето място на престижния Mr.Olympia тази година.
 
Към момента, отзивите от новите продукти са положителни, а съотношението качество-цена определено е в полза на потребителите. Продуктът, който грабна вниманието на световните експерти и фитнес фенове е фет бърнърът Detonatrol. Мощната термогенна формула комбинира патентовани, натурални съставки с доказани свойства за изгаряне на излишните мазнини, за да ти осигури супер ефект и да ти помогне да постигнеш желания релеф за кратко време. Акцентът тук е върху Sinetrol®, Clarinol®, Super CitriMax®, CapsiMax® и BioPerine®, както и още 12 активни вещества. Всяка от тези съставки работи активно в подкрепа на твоите цели.Sinetrol® е патентовано съединени с растителни полифеноли, извлечени от грейпфрут, което притежава научно доказани свойства за изгаряне на излишните мазнини. Super CitriMax® включва изцяло натурален, плодов екстракт от Гарциния Камбоджа, който подомага контрола върху теелсното тегло. Clarinol® е патентована CLA (конюгирана линолова киселина), която допълва фет бърнинг ефекта на другите компоненти и същевременно осигурява допълнителна имунна подкрепа за организма. CapsiMax® с капсицин, екстракт от люти чушки, повишава термогенезата и ускорява метаболизма, за да стимулира ефективното топене на мазнините. BioPerine® е патентован екстракт от пипер, който подпомага действието на другите активни съставки и подобно на капсацин има свойства за повишаване на телесната температура.Комбинацията от всички тези съставки осигурява зашеметяващ резултат -  Detonatrol стимулира изгарянето на излишните мазнини, ускорява метаболизма, увеличава енергията и издръжливостта, спира задържането на течности в тялото и най-хубавото е, че прави всичко това по естествен и здравословен начин.
 
 
 
 
AMIX Detonatrol е перфектният пред-тренировъчен енергиен бустър и супер ефективен фет бърнър в едно.
 
 
 
Препоръчани продукти от серията AMIX Musclecore:
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Фил хийт е изминал 176 000 въздушни мили през миналата година. Това са 283 245км! Интересно как се е побрал в самолета. . ."

Реклама
Copyright © 2007 - 2021 silabg.com