сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Екслузивно! Новата линия на BSN вече налична в Сила БГ!

Екслузивно! Новата линия на BSN вече налична в Сила БГ!

Да! Чакането свърши. Двата нови продукта, на добре познатата ви марка BSN са вече налични в нашият каталог.    N.O.-Xplode беше първият предтренировъчен продукт на пазара. С течение на времето обаче, той изгуби своята лидерска позиция от продукти като Jack3d. В отговор на това BSN пускат N.O.-Xplode 2.0.

    Новата версия на NO Xplode е по-мощна във всяко едно отношение, сравнена с първия продукт. Много по-добър вкус, което определено бе една от слабостите на старата версия. Дава повече издръжливост и възможности за покачване на мускулна маса, сила и защита от мускулна умора. Още едно голямо предимство пред старата версия на продукта е, че новият NO Xplode ще ви даде внушителни концентрация и фокус, така нужни за една сериозна тренировка.

Ползи от приема на N.O.-Xplode 2.0:
Покачва мускулната издръжливост, силовия потенциал и обема на вашите мускули. Дава несравним фокус нужен по време на тренировка и е чудесен източник на азотен оксид. Увеличава анаеробния потенциал на мускулите, като доставя постоянни високи нива на кислород в тях и по този начин значително намалява мускулната умора. Всичко това е придружено от няколко страхотни вкуса.    AminoX е новото бижу в колекцията на BSN. В нея определено липсваше конкурент на продукти като Xtend и Modern BCAA. Е, това вече не е така. Нещо повече – AminoX е първия ефервесцентен продукт съдържащ аминокиселини с разклонена верига.
Ключови съставки в AminoX:

BCAA – (повишен протеинов синтез, ресинтеза на гликоген, по-бързо изгаряне на мазнини, предпазване от мускулен разпад, възстановяване от физическо натоварване, повишена инсулинова чувствителност).

Citrulinе – всички проучвания показват, че той покачва издръжливостта, за да можете да тренирате по усилено, за по дълго време.

L-Alanine – Осигурява на тялото и мускулите ви, повече енергия по време на тренировка.

L-Arginine – Напомпването след тренировка трае много по-дълго.

Taurine – Помага за изграждане на мускулатурата и я предпазва от наранявания причинени от физическо натоварване.

Vitamin D – Проучванията показват, че високите дози на витамина в кръвта помагат за по-добро физическо представяне.
Всяка доза съдържа естествена съставка наречена „Efforsorb EnDura“ която ще ви помогне да усвоите още по-добре активните съставки. AminoX е във формата на ефервесциращ микронизиран прах. Това дава гаранция за разлика от други аминокиселинни продукти на прах, че всяка една лъжичка от AminoX ще се разтвори напълно и ще остане така по време на цялата ви тренировка без да залепва по шейкъра ви или да се отаява на неговото дъно.

Сила БГ Тийм
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2011-10-01 | 01:01:01
Любо
Като гледам съставките на AminoX , не се ли препокрива до известна степен с азотните буустери ?!

Амино Х + Джак 3Д = ?
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"В последната една година се наблюдава истински бум в закупуването на витамин D, чиито основен източник е светлината. Ето защо в райони със студена и дълга зима като нашите балкански ширини, суплементацията с него е задължително. Малко хора са запознати, че витамин D се класифицира като стероиден хормон, с много разнообразни функции в организма, свързани с анаболизма."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com