сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Еволюцията на предтренировъчните продукти

Еволюцията на предтренировъчните продукти


Предтренировъчните хранителни добавки – извор на сила за твоята тренировка!

Хората, работещи по 8-10 часа дневно често намират затруднения в това да намерят сила за тренировка след напрегнатия ден. Тук идва ролята на предтренировъчните продукти, които имат за цел да те мотивират, да ти дадат сила и енергия, за да можеш да не се откажеш от тренировката, дори след най-натовареното работно време.

Защо да избереш предтренировъчен продукт?

Предтренировъчните продукти са тухлите,  които имат заслугата за основата на всичко, те са мултифункционални и позитивите, които можеш да извлечеш от тях, съчетани в комбинация от  добър хранителен режим и редовни тренировки, ще те изненадат.

Никак не е случайно, че предтренировъчните продукти са често предпочитан извор на енергия и повече мощност. Те съдържат много компоненти, които са ти нужни, за да предизвикаш себе си в битка срещу мързела и лентяйството. Стани от дивана, човече, прескочи бариерите и провери до къде можеш да стигнеш, за да мотивираш самия себе си, да се фокусираш и да се изстреляш до лимита на възможностите си!

Тези хранителни добавки са богати на креатин монохидратЛ-Цитрулин малат, Агматин сулфат, Л-Глутамин, Л-Аргинин-Алфа-кетоглутарат, Таурин, Н-Диметилглицин Хидрохлорид, Кофеин.


Ето как изглежда еволюцията на предтренировъчните продукти:
Група 1 – Класиците


Да, точно като от едно време.
Апостолите.
Основателите.
Старата генерация.

Най-добрата ера.Gaspari - SuperPump 250 – смятан за бащата на предтренировъчните продукти, или още наричан „Кралят на предтренировъчните продукти”. Поддържа кожата и предпазва мускулите от разкъсване. Подпомага фокусирането, психичното здраве и придава на тялото и организма максимална здравина. Кара те да се чувстваш тонизиран и да усетиш прилива на енергия веднага след първия прием!

Виж новата подобрена версия на продукта.
Usp Labs - Jack 3D –
без съмнение, един от бестселърите в категория предтренировъчни продукти. Дава ти силата да вдигаш повече и повече, кара те да изкараш максимума от себе си и да стигнеш до предела на силите си!

Виж новата подобрена версия на продукта.


Universal Animal – Animal Pump едва ли има някой, който да не е чул за този продукт. Познат също като „Класиката в жанра”, Animal Pump от Universal Animal оставя чувството за звят у теб.


Група 2 – Подрастващите

Ерата на подобрените.
Времето за подрастващите.
Момента за доказване.


MuscleTech - Nano Vapor – Създаден през 2014г., този продукт оставя усещането за неспиращ прилив на енергия и сила, подпомага по-бързия растеж на мускулите. С подобрена формула в съдържанието си, Nano Vapor от MuscleTech бързо набра популярност.Cellucor – C4 Pre-Workout
съвсем нова формула, увеличаваща енергията и фокуса в човешкия организъм. Страхотен вкус и нестихваща мотивация са само част от усещанията, които този продукт ще остави у теб. Най-продаваният продукт на американския пазар в категория предтренировъчни.
Muscle Pharm – Assault – продукт, който ще те изненада с всичките си предимства. Тази хранителна добавка, за разлика от много други, няма да остави у теб онова болезнено и изтощително чувство след напрегнатата тренировка – ами напротив, ще те накара да тренираш отново и отново и отново и отново ...BSN – N.O. Xplode изкарай максимума от себе си!
Продуктът е създаден през 2004година и от тогава бързо се изкачва на челна позиция сред всички бестселъри при предтренировъчните хранителни добавки. Има доказано действие както при сериозно трениращи, така и при начинаещи спортисти. Не на последно място - N.O. Xplode от BSN ще те изненада със страхотен вкус, плътност и текстура.Driven Sports – Craze – изгради мускулите си по най-бързия начин! Тази прохождаща предтренировъчна хранителна добавка по нищо не отстъпва на другите отвърдили се класици в категорията. Продуктът е създаден специално, за да повишиш издръжливостта, представянето, енергията и концентрацията си.

BPI - One more rep – ние знаем, че сте чували за този страхотен продукт! Просто действай – „Направи още едно повторение!”. Продукта може да се похвали със страхотен вкус и съвкупност от всички нужни съставки, нужни на активно спортуващия атлет!


Група 3 – Новото поколение
Няма да ги наречем новаци.
Нито новородените.
Защото не са. 
Те са просто по-добрите версии на класиците. 
Съдържат най-новите формули.
Без излишни съставки.
Най-пречистени съставки. 
Най-новата ера. 
Optimum Nutrition – Platinum PreGold Standart -  изцяло нова формула за един от най-новите и ефективни продукти в момента на пазара. Благодарение на този продукт ще получиш максимална доза микронизиран цитрулин и цитрулинови пептиди.
Kaged Muscle – Pre – Kaged – революционен предтренировъчен продукт. Приемайки Pre – Kaged от Kaged Muscle, нещо необяснимо се случва..
Потапяш мерителната лъжичка . добавяш водата . разбъркваш и разклащаш . и 15-20 минути по-късно . магията се случва!
Everbuild - Pre Build – дай воля на силата си!

PrebuildEverbuild e yниĸaлeн пpoдyĸт, който съдържа всички най-важни съставки за трениращия човек. Спeциaлнo cъздaдeн дa yвeличи нивaтa нa физичecĸитe и пcиxичecĸи пoĸaзaтeли пo вpeмe нa тpeниpoвĸa. Cyплeмeнтът cъдъpжa ĸoмбинaция oт cпeциaлнo пoдбpaни aĸтивни cъcтaвĸи: витaмини, aминoĸиceлини, eлeĸтpoлити и Creapure - ĸaчecтвeнa фopмyлa нa ĸpeaтин мoнoxидтpaт.

Prebuild Everbuild пoвишaвa нивaтa нa eнepгия, спoмaгa зa пoвeчe издpъжливocт, пoдoбpявa пpeдcтaвянeтo, стимyлиpa нapacтвaнeтo нa мycĸyлнa мaca, блaгoпpиятcтвa ĸoнцeнтpaциятa, спocoбcтвa зa oптимaлнa xидpaтaция.
Продуктът пoмaгa и зa тpaнcфopмиpaнeтo нa мaзнинитe в чиcтa eнepгия, има ниска калоричност, съдържа противовъзпалителен ефект, дава ти сила и неудържим прилив на енергия.


Тези хранителни добавки са богати на креатин монохидратЛ-Цитрулин малат, Агматин сулфат, Л-Глутамин, Л-Аргинин-Алфа-кетоглутарат, Таурин, Н-Диметилглицин Хидрохлорид, Кофеин.


 
Какво съдържат предтренировъчните хранителни добавки?

Креатинът - е аминокиселина, която се синтезира от организма ни, постъпва от храната, която приемаме. Най-големи количества на креатин може да откриеш в меса и някои риби – сьомга, риба тон и др. Друг начин за приемане на креатин монохидрат е чрез редица хранителни добавки.  Той е една от най-основните хранителни добавки за всеки спортуващ човек. Увеличава енергията, тъй като е много силен  прекурсор на Анденозин Трифосфат (АТФ) – основната и най-важна енергийна единица във всяка мускулна клетка. Протеинът също така спомага за протеиновия синтез, което води до покачване на мускулната ти маса, издръжливостта в напрегнатите тренировки и силата. Усещаш прилив на енергия и започваш да се възстановяваш по-бързо.Кофеин - най-популярния стимулатор на Централната нервна система в света, използван широко както от спортисти, така и от всеки друг, нуждаещ се от енергия и фокус. Кофеинът е стимулант, който влияе на централната нервна система на човека. Той е силен стимулатор на метаболизма. Кофеинът подпомага изгарянето на мазнини и набавянето на допълнителна енергия. Това означава, че приет преди тренировка, той може да работи отлично и като фет-бърнър.От гледна точка на мускулния растеж, кофеинът има индиректна роля. Той е мощен ускорител, който подобрява енергийните нива, повишава фокуса, способства за по-добро съсредоточаване и по-добра кондиция. Това от своя страна води до по-здрави тренировки с повече тежести, което респективно означава повече мускули. Умерените дози кофеин са по-ефикасни, отколкото големите. Трявба да знаем и, че кофеинът подобрява храносмилането и засилва диурезата в тялото, което способства за по-ниски нива на излишни течности в тялото. Приемът на прекалено високи дози има обратен ефект, влошава координацията и работоспособността. 

Таурин - аминокиселина, която се намира естествено в тялото и се синтезира от друга аминокиселина – цистеин. Тауринът е различен от повечето аминокиселини, защото не се включва в протеиновия синтез, но участва в множество физиологични процеси в тялото. Сред тях са контролът на мускулните контракции, балансът на течности в тялото, структурата на клетъчните мембрани, както и антиоксидантните функции. Друга полза от приема на таурин е по-добра хидратация на клетката, увеличен приток на кръв и хранителни вещества, както и подобрено напомпване. Действа стимулиращо и ободряващо.

Л-Аргинин-Алфа-кетоглутарат – ускорява метаболизма и стимулира изгарянето на мазнини. Увеличава синтеза на протеин в мускулните клетки, предотвратява появата на свободни радикали и амоняк в кръвта, повишава производството на растежен хормон и инсулин. Накратко това е мощен анаболен и антикатаболен ефект.Глутаминът е необходим за правилното функциониране на имунната система, като също така е необходим и като азотен транспортер. След тежка тренировка нивата на глутамин в тялото падат с около 30-50% - за това приемът му е от изключителна важност.

Л-Глутамин - е аминокиселината, която се съдържа в най-голямо количество в човешкото тяло. При редовна употреба увеличава синтеза на протеин, предпазва от
загуба на мускулна тъкан, повишава нивото на хормон на растежа, определя клетъчния обем.

Л-Цитрулин Малатаминокиселина, която не участва в протеиновия синтез. Тя спомага за оптималното кръвоснабдяване и може да се превръша в аргинин. Основен източник на аеробна енергия от митохондриите в клетката. Тази съставка може да намали чуствството на умора, като увеличи производството на АТФ. Цитрулинът има предпазваща функция срещу киселинността в кръвта. 
Предтренировъчните хранителни добавки – извор на сила за твоята тренировка!
66
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
66
.
00
лв.
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Изглежда и Muscle Pharm ще се опитат да подлеят вода на вездесъщия Animal Pak, както Optimum Nutrition и Pharma Freak напоследък. Снимки на новите суплементи обаче няма в мрежата и не успяхме да ви покажем как ще изглеждат. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2023 silabg.com