сила бг магазин
сила бг медия
»
»
ИЗЯВЛЕНИЕ ОТ МЕНИДЖМЪНТА НА СИЛА БГ ОТНОСНО ПОВИШЕНИЯ ИНТЕРЕС КЪМ ПРОДУКТИТЕ НА HAYA LABS

ИЗЯВЛЕНИЕ ОТ МЕНИДЖМЪНТА НА СИЛА БГ ОТНОСНО ПОВИШЕНИЯ ИНТЕРЕС КЪМ ПРОДУКТИТЕ НА HAYA LABS

13.09.2016, София

СИЛА БГ иска отговорно да заяви, че продуктите Haya Labs,както и всички други продукти предлагани от компанията, без изключения, са с отлично качество, напълно безопасни за здравето и отговарящи на световните стандарти в областта.
Гаранция за това са и извършените през последните месеци щателни проверки от отговорните български институции, а СИЛА БГ изиска от производителя да направи анализ в независима акредитирана европейска лаборатория - TLR International, за да се гарантира качеството и съдържанието на продуктите.

Институциите, извършили проверки са:
  • Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ)
  • Комисия за защита на потребителите (КЗП)

В хода на проверките, извършвани от горепосочените български институции, бяха изискани и предоставени следния набор от документи, доказващи произхода на продуктите:
  • Митнически декларации за внос на продуктите Haya Labs от САЩ (документите, чрез които се обмитява пристигналата от САЩ стока)
  • Търговска фактура, издадена от производителя
  • Анализни сертификати, издадени от производителя
  • Уведомления за пускане на стоките в обръщение на българския пазар, подадени в Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ).

Информация за въпросните проверки, както и заключението, което двете администрации са направили, могат да бъдат получени от всеки един от проверяващите органи.

Относно изисканата от СИЛА БГ проверка, Американската фирма производител на Haya Labs бе задължена да направи анализ на два произволни продукта (Haya Labs L-Carnitine и Haya Labs Acetyl L-Carnitine) в независима акредитирана лаборатория в ЕС. За целта бе избрана TLR International – http://www.tlr.nl/. Резултатите от двете изследвания показват, че всички референтни стойности на съдържанието на продуктите са в норма и затова те са напълно годни и безопасни за употреба.

Това може да бъде потвърдено и чрез директно запитване към холандския клон на лабораторията - TLR International Laboratories: http://www.tlr.nl/node/28.

Резултатите от въпросните изследвания може да видите по-долу:

L-Carnitine:





Acetyl L-Carnitine:




*Повече за анализите може да прочетете ТУК


Резултатите от проверката на българските институции
, цитирани по-горе и независимата акредитирана лаборатория, показват категорично, че са взети всички възможни мерки, за да може до нашите клиенти да достига висококачествен продукт, както и всеки доставчик да бъде проверяван преди пускане на артикулите в търговската мрежа.


Продуктите на Haya Labs могат да бъдат намерени в петте физически магазина на СИЛА БГ в страната, онлайн магазина на СИЛА БГкакто и в следните онлайн магазини в цяла Европа.
 
Нашата цел е винаги да бъдем полезни на обществото и да предлагаме и доставяме качествени продукти на достатъчно добра цена и в добри срокове.

На разположение сме винаги да отговорим на въпросите на всички наши клиенти, на всеки заинтересован, както и да дадем точна информация за произхода и съставките на всеки предлаган от нас продукт.

От мениджмънта на СИЛА БГ.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2016-09-16 | 23:44:00
Виктор Михайлов
Похвално е вниманието, което обръщате на хейтърите, които се опитват да ви провокират. Поздрави и само напред!
2016-09-14 | 12:30:22
Додо
Имам приятел, който работи в агенцията за безпоасност на храните и му исках протокола. Той ми каза че е нужно булстат. Писах на силабг имейл да ми дадат данни. И чудото е факт... Те ми дадоха данни и то коректни! Всеки, който иска може да провери протоколите по булстат на фирмата им.
2016-09-14 | 11:27:23
haha
Какво БГ, бе приятел... Става въпрос за Холандия, а там доколкото съм запознат не са закъсали за кеш.
2016-09-14 | 10:44:11
paro
eda de ama nali zn v bg 4e si4ko se slu4va s ke6....
2016-09-14 | 10:37:23
haha
Ми, то си пише, колега
2016-09-14 | 09:44:56
paro
hm dali naistena sa amerikanski
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

""Открихме, че с кофеинова напитка хората се чувстват по-способни да прояват усилиe", казва Майкъл Дънкан, старши преподавател по спортни науки в Университета на Екзитър в Англия и водещ ръководител на изследването. "Те тренират по-усърдно и се чувстват повече психологически подготвени да тренират отново.""

Реклама
Copyright © 2007 - 2023 silabg.com