сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Jack3d Micro - перфектният тренировъчен партньор

Jack3d Micro - перфектният тренировъчен партньор

Jack3d Micro е вече наличен в магазина на Сила БГ. Изследван и формулиран от създателите на оригиналния Jack3d, USP Labs, които направиха революция в предтренировъчната категория, тази наскоро преправена формула предлага напълно различно изживяване за трениращия.
 
Какво има "под капака" в Jack3d Micro?
Micro Technology е в основата на резултатността и устойчивостта на новия Jack3d Micro. Ексклузивните съставки имат конкретни цели - да донесат максимални резултати при минимално дозиране. С Jack3d Micro тялото ви е готово за най-жестока и безмилостна тренировка, вашите мускули са така препълнени и силни, че ще ви оставят без дъх. Никога не сте изпитвали нещо подобно на Tri-pump системата!
 
Състав на Jack3d Micro
 
Л-Цитрулин
Аминокиселина, която потенциално подобрява производителността при упражнения и намалява умората. В допълнение служи като по-добър начин за увеличаване на аргининовите нива в организма, като по този начин се осигурява значително количество субстрат за образуване на азотен оксид без образуване чрез eNOS. Това е важно, защото азотният оксид влияе на усвояването на глюкоза, контрактилната функция на скелетните мускули, притока на кръв към мускулите и последно, но не на място, тя въздейства върху мускулното възстановяване чрез сателитна клетъчна активация и освобождаването на миотропични фактори.
 
Агматин сулфат
Агматинът е най-горещата съставка в момента! Получаването му от изходния материал е изключително трудно и скъпо. Ще го виждате все по-често в други тренировъчни продукти. Jack3d Micro съдържа прецизно количество заедно с другите съставки за тотално доминиране в залата!
 
Аргинин нитрат
Това съединение използва две основни пътища, за да произвежда азотен оксид (NO): Класически аргинин, който работи чрез класическия път л-аргинин-NO-синтаза. Това се е доказало като достоен метод за достигане на по-добри постижения в залата и по-голямо напомпване.

Чрез това съединение се получава и нитратен йон, който работи чрез наскоро открит път, наречен нитрат-нитрит-азотен оксид. По същество, нитратът се редуцира до нитрит, който е допълнително редуциран до NO.
 
Този втори път е интересен, защото той може да генерира азотен оксид чрез няколко маршрута, които са ензимен и неензимен. Този път е в някои отношения по-надежден и по-добър цялостен начин за увеличаване на NO.

Освен това, този път се предпочита пред класическия в условия, където нивата на кислорода са много по-ниски и до известна степен се случва окисляване в дадена тъкан (например анаеробни упражнения като вдигане на тежести, спринт и т.н., където кислородната наличност е по-ниска и се генерира млечна киселина), дава възможност да се появи вазодилатация, за да бъде транспортиран кислорода в тези условия.
 
Чрез използването на двете пътеки нивата на NO остават повишени независимо от фазата на фазата на дейност. Повишените NO и вазодилатация могат поне частично да бъдат отговорни за подобряване на ефективността на упражняване чрез намаляване на количеството на кислород и енергия, необходима под формата на АТФ и фосфокреатин по време на тренировка и мускулна контракция.
 
Накратко, това може да позволи по-голяма устойчивост на умора и да изцедите малко повече по време на тренировка.
 
Наскоро публикувано проучване установи, че нитратите могат да увеличат производството на сила у бързо потрепващата скелетна мускулатура при мишки, използвани като животински образец. Това се подкрепя от факта, че едно проучване при хора установи, че нитратните добавки позволяват продължително поддържане на производството на сила.

 
Необходимо е също да се отбележи, че тази идея за нитратно увеличаване чрез вазодилатация и подобряване на физическата ефективност не е само хипотетична. Няколко изследвания се появиха наскоро, които показаха, че нитратът може да постигне точно това.
 
Също така е интересно да се отбележи, че много учени са започнали да подозират, че поне някои от положителните ефекти, наблюдавани при растителната консумация, се дължат на съдържанието на нитрати.
 
Екстракт от гроздово семе
Екстрактът от гроздови семена се смята за мощен антиоксидант. Но отвъд това не е добре известно, че може да ви помогне и във фитнеса. Този екстракт може допълнително да увеличи превръщането на нитрити в NO, а също увеличава eNOS изразяването, като по този начин помага и на двете NO генериращи пътища.
 
3,4-дихидроксицинамична киселина
Това съединение е антиоксидантен полифенол, съдържащ се в различни храни (кафе, цитрусовите плодове и др.) Има множество ползи. От една страна може да се подобри бионаличността на норкоклаурин във формулата, което дава възможност за по-голяма ефикасност. Той прави това чрез инхибиране на катехоламини о-метилтрансферазата (COMT), ензим, който разгражда катехоламините и други подобни съединения, отговорни за стимулиращите ефекти, наблюдавани при стимулиращи съединения.
 
На второ място също е доказано увеличаването на eNos дейностна, в същото време повишавайки образуването на NO от нитрит, като действа като редуктор. А когато се комбинира с кофеин, всъщност може да увеличи стимулиращите му ефекти!

Норкоклаурин
Комплексът се намира в разнообразие от растения, включително Nandina domestica, Aconitum carmichaeli, Asarum heterotropoides и Nelumbo nucifera. Той представлява бета-2-адреноцепторен агонист.
 

Въпреки това, за разлика от повечето бета-2-адренорецепторни агонисти, това съединение не предизвика вазоконстрикция и не повишава кръвното налягане.
 
В действителност съединението действа като вазодилататор, така че вместо да възпрепятства напомпването, то действително може да ги засили.
 
Кофеин
Освен, че дава добре познат тласък на енергия, кофеинът води до потенциално увеличаване на производството на сила от мускулите и повишаване на контрактилната им сила, като същевременно се наблюдава намаляване на чувството за усилие.
 
Аскорбинова киселина (витамин С)
Всеки знае за витамин С и неговата роля като антиоксидант, но той има и други роли. Витамин С поддържа NO биоактивност / бионаличност и е причината, поради която е известно, че подобрява ефектите на NO, независимо дали е получен от аргинин или намаляване на нитрити.
 
Изследванията показват, че витамин С може да повлияе на двете големи генериращи NO-пътеки, а от особен интерес е, че като редуциращ агент може също да увеличи нивата на NO, произведени от нитрити, а също така повишава нивото на вазодилатация и играе роля във функцията на eNos, действайки за рециклиране на тетрахидробиоптерина.Сила БГ Тийм
Топ продукти на USP Labs
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Спомяш ли си кога за последен път отдели цяла тренировъчна сесия на мускулни групи, които обикновено натоварваш само за няколко минути в края на други тренировки? Говорим за коремни мускули, прасци и предмишници."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com