сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Кикбокс, Самбо и Муай Тай станаха част от Олимпийските игри

Кикбокс, Самбо и Муай Тай станаха част от Олимпийските игри

На 20.07.2021г., по време на 138-то събрание на Международния олимпийски комитет, беше взето решение, което беше обявено за историческо от мнозина. С огромно удоволствие Рой Бейкър, президент на Световната асоциация на кикбокс организациите (WAKO) обяви, че Кикбоксът, Самбото и Муай Тай са вече официално част от Олимпийското семейство и са приети като постоянни членове. Това може би не е изненада за мнозина, предвид дългите усилия които федерациите положиха, за да може тези популярни бойни спортове, да получат признанието което заслужаваха. 

"Правим история! Днешният ден ще бъде запомнен завинаги в нашия спорт. Цялото кикбокс общество сега трябва да работи здраво като част от олимпийското семейство", споделя Рой Бейкър, президент на Световната асоциация на кикбокс организациите (WAKO).

Василий Шестаков, който е президент на Световната самбо федерация (FIAS), от своя страна сподели, че е изключително радостен от новината и е благодарен на Олимпийският комитет, за решението което е взел.

От Международната федерация на муай тай организациите (IFMA), очакват тази новина да издигне на нови висоти нивото на този спорт по света и това да отвори множество врати за Муай тай състезателите.
 
СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Последните изследвания обаче показват, че въпреки по-бавното си усвояване, приеман след тренировка казеинът увеличава протеиновия синтез (процесът, който води до мускулен растеж) по същия начин както и суроватката. Ето защо комбинацията от казеин и суроватъчен протеин след тренировка води до по-добри резултати, отколкото ако се използва само един от тях."

Реклама
Copyright © 2007 - 2021 silabg.com