сила бг магазин
сила бг медия
»
»
MAX FIGHT 52: Йосиф Панов – Пепелянката срещу Мирослав Сербан - Дървосекача

MAX FIGHT 52: Йосиф Панов – Пепелянката срещу Мирослав Сербан - Дървосекача

Шампионът на България в супер полусредна категория, Йосиф Панов, отново стъпва на ринга на 52-рото издание на Българската професионална лига MAX FIGHT, този път срещу боксьор от Чехия. За 26-годишния Панов това е едва трети мач в новата за него, супер полусредна категория.

Опонентът му е 31-годишният чешки боксьор Мирослав Сербан, по-известен като Дървосекача. Сербан има богат опит в три различни категории и е участвал в редица аматьорски турнири. Дървосекача има общо 13 победи, 7 от които с нокаут!

Пепелянката не само се задържа на водещата позиция в ранглистата на най-добрите български боксьори от всички категории в престижната класация на Boxrec за изключително дълго време, но и в момента продължава да е лидер в своята категория!

На 16-и декември Йосиф Панов ще се опита да направи своята 23-та победа реалност. От 22-те победи, с които Пепелянката може да се похвали, цели 11 са с нокаут!

Мачът ще се състои от 6 рунда, всеки по 3 минути и ще бъде проведен по правилата на професионалния бокс.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Освен обичайните здравни проблеми, които се причиняват от прекомерната употреба на антибиотични лекарства, като например алергичните реакции и бактериалната резистентност, употребата на определени антибиотици също така може да предизвика рискове, в следствие на тяхното специфично действие върху тялото."

Реклама
Copyright © 2007 - 2023 silabg.com