сила бг магазин
сила бг медия
»
»
MRI Performance - където мускулът се ражда!

MRI Performance - където мускулът се ражда!

Институт за медицински изследвания - Medical Research Institute (МRI) е основана през 1997 г. в Сан Франциско. Произвеждат хранителни добавки, които комбинират най-иновативните съставки чрез съвършена технология за достигане на така желаната фигура.

Всички MRI продукти са съобразени с  водещите стандарти за качество и безопасност.
Продуктите са произведени в оторизирани обекти, които се придържат към стандартите за отлична производствена практика и хигиена. Всеки един краен продукт минава през тестове за качество и чистота.

Прецизно създадени така, че да са най-безопасните и най-модерните и предпочитани суплементи на пазара. МRI, ще ви помогнат да прескочите прага на вашите възможности. Те са тук за да променят метаболизма ви и да повлият положително върху трансформацията в структурата на спортуващия и постиженията му.

Екипът на MRI се състои от атлети, бодибилдъри и фитнес треньори, които са се доказали в спорта и работата с хора.


MRI Anabolic Switch ®


Anabolic Switch® е разработен специално за хора, които искат да направят обем – бързо! В основата е най-напредналата креатинова формула, разработена за анаболен ефект. Седемте подбрани креатина създават уникална фармакокинетика в кръвта, което води до максимално мускулно напомпване часове наред. Допълнително Anabolic Switch® е комбиниран с големи количества Бета Аланин и ААКГ за оптимално подхранване на мускулните клетки и рязко увеличаване на капацитета на натоварване.Има и още. Дневната доза съдържа 8 основни аминокиселини, които правят Anabolic Switch® перфектния пред-тренировъчен и след-тренировъчен креатинов комплекс. Anabolic Switch® доставя и необходимото количество въглехидрати, които подготвят мускула за растеж.Вижте как точно Anabolic Switch "свързва" в анаболна фаза всичките 7 основни креатина, открити в състава. Ще забележите как в най-точния момент един креатин започва да намалява докато друг се увеличава. Тази нова многофазна последователна вълна поддържа тялото в анаболна зона през целия ден.

Обогатен с Бета Аланин и AAKG
И още една добра новина! Anabolic Switch съдържа бета-аланин и AAKG за стимулиране на азотния оксид! И двете се комбинират чудесно с 7те креатина за повишаване на силата и възстановяването на мускула. AAKG разширява кръвоносните съдове, които позволяват навлизане на аминокиселините и креатина до мускулните клетки. Роля на Бета-аланина е от решаващо значение в зареждаща фаза, тъй като тя изчиства млечната киселина от мускулните клетки (чрез производство на карнозин).

7 висококачествени креатини, BCAA, Бета Аланин,ААКГ, малко количество от необходимите въглехидрати и всички останали висококачествени съставки правят Anabolic Switch® най-доброто решение, ако искате да трупате маса.

•    Екстремна сила и издражливост
•    По-интензивни тренировки
•    Възтатовява енергините нива
•    Предразполага мускула към анаболизъм след тренировка

Продукта може да бъде комбиниран с други продукти от арсенала на MRI, а имено с Pro-nos® и HSP Active® – за максимален мускулен растеж или с NO2 BLACK® – за максимално напомпване и сила.


MRI Black Powder®
Единствената азотно регулираща пред-тренировъчна формула.
Влизаш в залата. Изпиваш първата си доза от пред тренировъчния продукт на MRI – Black Powder® и. Сърцето ускорява ритъма си. Имаш чувството, че усещаш експлозията в клетките. Можеш да го направиш! Силата ти се увеличава главоломно.
Точно така! Тежестите ти се струват по-леки, от колкото са всъщност. Но не са! Атакуваш сериите със свирепа интензивност, която никога не те напуска. Първите повторения във всяка серия са съвсем лесни.Наистина е така. Най-накрая знаеш, какво е да тренираш на пълна мощност. Ефектът е просто унищожителен за конкурентите! А ето и най-приятната част. След като излезеш от залата, ще имаш пулсиращо, масивно напомпано и релефно тяло – доказателство за това, което току-що ти се е случило по време на тренировката! Възползвай се от това. То е част от вдъхновяващият тренировъчен ефект на Black Powder®!

950% Повече прилив на азотен оксид и то само  от един прием !!!
ACTINOS 2 IR® създава "мигновен взрив" от азотен окис, с взривните 950% . Всяка изминала секунда от приема, кръвоносните съдове се разширяват за прилив на хранителни вещества към мускулните клетки.Точно това усещаш, а предстои още много...
Усещаш, че мускулите ти се възтановяват още преди да си напуснал залата. Наистина е така! Сякаш мускулите растат и сигналите бързо пулсират в тялото ти, дори при първата тренировъчна серия.

- Увеличаване мускулния обем
- Намаляване на мускулната умора
- Подобряване кръвоснабдяването на мускулните клетки
- Екстремно „напомпване” на мускулатурата

Комбинирайте Black Powder® с NO2 Black® за продължително поддържане на азотните нива през целия ден или с CE2 Platinum® за по-голям прилив на сила.


NO2 RIPCUTS ™

Най – голямото опасение на всеки целящ се да сваля килограми е „как да свалим килограми без да изгубя мускулна маса”?

Най-голямото предизвикателство за постигането на стройна, естетическа физика е да се запазят изградените с много труд мускули, като същевременно се унищожават нежеланите мазнини.Всъщност този баланс се постига много трудно и повечето хора се примиряват с факта, че трябва да загубят мускулна маса, за да изглеждат максимално изчистени. Какъв срам, а ? Това изглежда като жестоко наказание в името на това да изглеждате добре, нали? Само, ако имаше начин да се преодолее тази дилема, безбройните опити на хората да изглеждат в перфектна форма най-накрая щяха да се увенчаят с успех.Изследователите от MRI просто не можеха да оставят този проблем неразрешен. Решението - NO2 RIPCUTS™ - иновативен продукт за запазване на мускулната маса и изгаряне на мазнините чрез NO2 технология. Този революционен продукт впряга невероятната сила на молекулата на азотния оксид, за да помогне на организма да изгаря мазнините на клетъчно ниво. В същото време специализирани вещества са насочени към епицентъра на изграждане на мускулна маса. NO2 RIPCUTS™ не е типичния “fat-burner”, той е съвременен инструмент за извайване на тялото. Сега вече ще можете да освободите целия си потенциал с ултра-мощния NO2 RIPCUTS™.

NO2 RIPCUTS пробужда метаболитните процеси, а имено транспортирането на мазнините в центровете за превръщане на енергия (митохондрите), където те се използват за източник на енергия.
Подпомага освобождаването на термогения активатор норадреналин.Оксидацията на мазнините започва с ефекта на кофеина и зеленият чай.
Тези съединения активират норепинефрина - невротрансмитер, който предизвиква освобождаването на липиди от мастните клетки. След като липидите се освободат в кръвния поток, като свободни мастни киселини, те са готови за транспорт. Това е мястото, където азотен оксид играе незаменима роля в уравнението за изгаряне на мазнини.

NO2 RIPCUTS ™ включва ултра-мощна комбинация от L-Arginine AKG, и CFM Nitro-P®. Взети заедно, тези съединения предвиждат мощно производството на азотен окис. На свой ред, азотния оксид спомага за по-нататъшно инхибиране на мазнините, като в същото време насърчава прилива на хранителни вещества до мускулите.

И накрая, аминокиселината L-Carnitine "подпомага", транспорта на липиди в мускулните клетки за да бъдат използвани като енергиен източник. Енергията, която се произвежда е в резултат на мазнините "изгарят" в митохондрийте на мускулните клетки.

•    Изгаря мазнините, като ги превръща в енергия
•    Стимулира производството на азотен оксид
•    Забързва метаболизма
•    Формула иктивираща изчистването на мускула
Mri Hsp Active™

HSP ACTIVE е нова иновативен комплекс, която слага начало на една нова ера при хранителните добавки.

HSP са така наречените Функционални протеини – те са движещата сила на процесите, водещи до изграждането на мускулна маса. Тези протеини не само изпълняват функцията за изграждане на нова мускулна тъкан, но и поддържат самия живот на клетките. Примери за такива протеини са ензимите, клетъчните сигнализатори и протеините на температурния шок (HSP)! Те съставляват една изключително сложна машина – вашето тяло да работи на пълна мощност! Всяка микро секунда функционалните протеини изпращат милиони сигнали към мозъка, сърцето и мускулите.И така, какво представлява продукта  HSP?

Това са протеини на температурния шок (Heat Shock Proteins).
Да започнем с това, че HSP протеините НЕ са хранителни такива.
При споменаването на думата ‘протеин’, повечето спортисти веднага си представят суроватъчен прах, консерви риба тон и твърдо сварени яйца.При един прием на протеини на темп. шок:
Увеличава протеиновия топлинен шок с 200% †*
С HSP можете да оптимизирате качването на по-чиста мускулна маса и сила. Доказано е, че Tex-OE®, патентована съставка в HSP Active, e за да повиши нивото на Топлинните шокови протеини с невероятните 200% при физически упражнения . † *

Aктивира топлините шокови протеини до 1500% по-бързо!
Колкото е по-бърз топлиния шоков протеин толкова по-бързо започва да предотвратява мускулните травми и спомага за по-голям мускулен растеж. Tex-ОЕ® ,  започва да действа още на 6-тата минута от приема му, а не след около 90 минути , както при едно нормално натоварване.HSP Active задържа действието на шоковите протеини до 72 часа.

Екипът на MRI е създал този иновативен продукт на базата на клинични изследвания. Този техен суплемент остава една от последните иновации в фитнес науката. Хранителните добавки обещават мускулен растеж, но винаги доставят едва забележими резултати. Тази опция при HSP Active не се предвижда.Първата задача на HSP е да стартира изчистването на „мъртвите” протеини. Те се наричат така, защото са неактивни и заемат мястото в мускулните клетки, където би трябвало да бъдат структурните протеини, осигуряващи мускулната сила. От друга страна HSP стимулират протеиновата синтеза с цел замяна на тези повредени протеини с нови и функциониращи такива.

През първите три дни е и времето, в което HSP започват възстановяването на повредените клетки. Освен това в този период HSP започват да взаимодействат и с мускулните клетки, за да ги защитят от разрушаващото влияние на Вашите интензивни тренировки.

По време на тази начална фаза може да усетите увеличаване на апетита, защото тялото Ви ще изразходва повече енергия по време на тренировка. Имайте предвид, че има два типа енергия в тялото:
    • за осигуряване на продължително физическо натоварване
    • за поддържане на метаболитната активност

Заради увеличената активност на HSP, Вашето тяло ще изисква повече. Ще разберете това, защото тялото ще Ви изпрати сигнал, че сте гладни. Подчинете се на този сигнал.

Време е за все по-забележими резултати. Един от тестовите спортисти сподели: „това е най-хубавата гледка, която съм виждал в огледалото!”. Друг каза, че е спрял да усеща умора, независимо от натоварването. Те двамата не знаят защо става така, просто наблюдават какво им се случва. По време на този период друг тестов спортист отбеляза, че увеличил работните тежести, при това – бързо, сякаш при всяка тренировка може да се добавя допълнителна тежест. Това е точно силата на HSP! Помнете – колкото по-тежко и интензивно тренирате, толкова по-здраво работят HSP!

МRI HSP Active гарантира качване на чиста мускулна маса с топлинна шокова активация. Хипер анаболен стимулатор, който „шокира” мускулите ви и ги настройва в процес на растеж!!!

Сега сигурно се чудите с какво да го комбинирам? Не се тревожете MRI са се погрижили и за това, чрез изготвяне на стак съобразен вашите нужди а имено:

- Mri Endurance Stack - Върховна комбинация за повишаване на енергията и запазването на чиста мускулна маса.
- Mass Stack II - Динамична формула от хранителни вещества за максимален потенциал за растеж.
- Mri Performance Stack - Комбинация, която дава шанс за едно по-добро представяне в залата.
- Mri Strength Stack  – За онези от вас, които си падат по силовите изпълнения и са стигнали до един застой в килограмите на лоста.


CE2 PLATINUM

CE2® Platinum представлява креатин
от най-висок клас. Това е креатинът за спортисти. Този революционен про-креатинов естер е специално разработен, за да достигате постижения невъзможни до този момент.СE2® Platinum вие получавате по-голяма сила, по-бързо възстановяване между сериите (секунди, не минути)и по-голяма интензивност при тренировки. Вие получавате супер яка тренировка и за първи път имате пълен контрол и максимална ефективност...

Благодарение на своята технология (Rapid-Diffusion Delivery Technology) CE2® Platinum се абсорбира в рамките на минути, а не за часове, както при обикновените креатини. Сега можете да се концентрирате изцяло върху вашата тренировка. Просто вземете CE2® Platinum и ще презаредите с АТФ и ще усетите мускулния заряд в тялото си. Най-накрая можете да стартирате и завършите вашата тренировка с гръм и трясък, а не с хленчене.

•    Повече сила
•    Възстановяване на енергийните нива
•    По-големи спортни постижения
•    По-интензивни тренировки

А ето и най-хубавата част. Хората, които приемат CE2® Platinum изграждат мускулна маса по-бързо, без да задържат вода, която да нарушава мускулната визия. Изследванията показват, че приема на CE2® намалява телесните мазнини с до 14% само за 6 седмици. СE2® най-накрая можете да станете по-големи, по-силни, по-изчистени и то бързо! Без каквито и да е странични ефекти.

Продукта може да се комбинира с HSP Active за мускулен анаболизъм,
и с BLACК Powder за взривна сила и напомпване.


MRI Pro-Nos®

Произвежда Азотен Оксид и изгаря мазнините.
Необходими са 6,000lb. суроватка, за да се произведе 1 разфасовка Pro-NOS®.

Pro-NOS® е протеин с абсолютно най-високо качество. Нека да обясним. Както знаете суроватката е най-добрия протеин за мускулен растеж.Също така знаете, че суроватъчния протеинов изолат се усвоява по-бързо от колкото протеиновият концентрат.
Сега с Pro-NOS® вие получавате протеинов изолат, който е разграден на частици (фракции) от суроватъчен изолат. Така се получават високо пречистени протеинови фракции, които влияят на определени метаболитни процеси в човешкото тяло.

Pro-NOS® се състои от ACTINOS® фракция, която е създадена, за да регулира азотния синтез, и от VAT-Burn фракция, която е предназначена да изгаря на висцералната мастна тъкан (VAT), или коремните мазнини. В допълнение мулти фракционният суроватъчен протеин Pro-NOS® e съчетан с най-висококачествен протеинов концентрат, като по този начин тялото ви усвоява всички 42 грама от суроватъчен протеин за продължителен период от време.

Pro-Nos®:
•    Изгражда мускулна маса
•    Изгаря мазнините
•    Увеличава производството на азотен оксидПолзите от фракциите са значителни. "ACTINOS фракцията" увеличава производството на азотен оксид от 950%. „VAT-Burn фракция“ изгаря цели 4.30% корема мазнини.

Силата на така наречената фракция.

Как може тези малки фракции в Pro-NOS  да дават такива огромни резултати?
Просто е!
Виждате ли всички „обикновени“ суроватъчни изолати, те могат да спомогнат снабдяването на тялото ви с аминокиселини – но нишо повече от това.
Сега обърнете внимание на Pro-NOS!
Pro-NOS чрез неговата иновативна технология, която ви подпомага да изградите по – големи и плътни мускули.

ACTIONOS фракцията на  Pro-NOS е лабораторно тествана за усилване синтеза на ензимите за производство на азотен оксид – който ви дава 950% повече азотен оксид. Да – 950% повече! VAT-Burn също е клинично тествана за сваляне  на 4.30% мазнини от една от най-проблемните области а имено коремната.
И всичко това само с суроватъчни фракции.

Този продукт може да се комбинира с HSP Active за по-бързи резултати, и с Anabolic Switch за по-голям прилив на сила и екстремни тренировки.


NO2 RED

NO2 RED™, разбива всички ограничения с най-иновативната азотна формула. Всяка доза NO2 RED™ отприщва в тялото азотен оксид, който се освобождава на 6 фази. NO2 RED™ е различен, с това че доставя по- мощна доза азотен оксид от досегашните бустери и има по-дълъг период на активност в тялото. Той увеличава азотния оксид в организма до 1250%, осигурявайки ви най- екстремното напомпване до сега.Шестте фази при NO2 RED™
Фаза 1: Допълнителния Аргинин AKG и Аргинин HCL „Захранват” системата за производство на азотен оксид.
Фаза 2: L-Цитрулинът в организма се преобразува в L-Аргинин, снабдявайки „машината” за азотен оксид с повече гориво.
Фаза 3: Технологията на „Продължителното освобождаване” увеличава азотните запаси.
Фаза 4: Системата „Actinos” регулира азотните ензими, чрез което се увеличава производството на азотен оксид.
Фаза 5: Азотните молекули са защитени, което може да спомогне за по-дългото запазване на тяхната Биологична Активност.
Фаза 6: Увеличаване на азотния оксид до 1250%.Може те да го комбинирате с HSP Active качествено възстановяване, и с CEE2 Platinum за по-голяма взривна сила.Увеличи твоя генетичен потенциал за максимален растеж!

СИЛАБГ Тийм

Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Анаболният растеж е свързан с термина анаболизъм. Анаболизма се отнася до прости вещества и субстанции, синтезrрани в комплексни такива, съставящи жива тъкан. Той се фокусира главно над растежа и хипертрофията в човешкото тяло. Това състояние е така желано от повечето фитнес ентусиасти, тъй като им помага да постигнат техните цели свързани с покачването на мускулна маса. Без анаболизъм няма реален растеж и крайният резултат е катаболно състояние."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com