сила бг магазин
сила бг медия
»
»
NO Bull XMT официално е в играта

NO Bull XMT официално е в играта
Още в края на миналия месец, когато MuscleMeds пуснаха информация за предстоящата формула Secret Sauce, в рекламното видео успяхме да забележим пред-тренировъчният NO Bull. Това обаче не беше продуктът, който сме свикнали да виждаме до момента, а подобрена версия с името NO Bull XMT. Е, ето че новата формула вече е тук и можем да споделим с вас някои подробности около етикета. 
 
NO BULL XMT (Extreme Muscle Tension)  е подобрена версия на познатата пред-тренировъчна формула, която ни обещава до 147% повече сила и до 4 кг повече мускулна маса. Тя съдържа клинично тествани съставки, за да повиши ефективността на тренировките и да подпомогне мускулния растеж. По време на силова тренировка, времето, през което мускулите работят активно се измерва в повторения, а напрежението върху тях се измерва чрез тежестите, които вдигаш. Увеличаването на броя повторения и големината на тежестите повишава натоварването върху мускулите и стимулира ефективно растежа на мускулите. NO BULL XMT е създаден с една единствена цел -  повече повторения + повече тежести за интензивен мускулен растеж.
 
При разработването на NO BULL XMT, MuscleMeds се фокусират върху ключов механизъм, а именно възбуждане и съкращение на мускулите. Засилването на този механизъм в мускулната тъкан съдейства за повишаване на мускулната сила и издръжливост, като по този начин увеличава времето, през което мускулите работят под напрежение, а също така подобрява резултатите от тренировката. Иновативната формула на NO BULL XMT включва една допълнителна функция под формата на Peak ATP система. Продуктът действа синергично, като осигурява допълнителна енергия и мощно мускулно напомпване.
 
Разлика между старата и новата формула на NO BULL, която наситина ни изненада, е отпадането на 10 мг eNoxide от етикета на подобрената версия. Другата разлика не е толкова съществена, но все пак си заслужава да я споменем. Тя се изразява в това, че MuscleMeds са разменели позициите на винпоцетин и хиперзин.  Пълният етикет, можете да разгледате тук: 


                        
 
 
 
 
Топ пред-тренировъчни продукти
75
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Има ли фенове на бавноусвоимите протеини? Scitec обновиха масивния си каталог с новия 100% Casein Complex. Пудрата е налична в три уникални вкуса: белгийски шоколад, бял шоколад с кантелупе и бял шоколад с маракуя. Всяка разфасовка от 2 либри съдържа 30 сървинга от 23 грама протеин, 2.5 грама въглехидрати, 1.6 грам мазнини и общо 116 калории. Освен това са добавени храносмилателен бленд, глутамин и таурин. Какво повече може да искате от един казеинов протеин? "

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com