сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Новият стар мистър Олимпия - Jay Cutler

Новият стар мистър Олимпия - Jay Cutler

Дали ставаме свидетели на нова доминация в бодибилдинга след четвъртата Мистър Олимпия титла на Jay Cutler? Много от присъстващите си задават именно този въпрос след вечерта на 25 септември и края на състезанието. Макар Phil Heath да беше много близко до победа, всички разбиращи от бодибилдинг и културизъм знаеха, кой ще е шампион за пореден път. Прави впечатление, че Jay Cutler залага на една много добре доказала се стратегия за печелене на най-престижното състезание ( стратегия, извела Ronnie Coleman и Lee Hainey до рекордните 8 титли ), а именно – чудовищна маса, отличаваща се от другите състезатели. Макар релефът му да не беше най-добър от всички състезатели, Jay Cutler впечатли за пореден път с обемна и плътна мускулатура.

Jay Cutler 2010

Branch Warren отново влезна в топ 3 и доказа, че и занапред ще продължава да бъде един от най-сериозните кандидати за трона на Олимпията. При него се забеляза още по-силно изсушаване и твърдост на мускулатурата от предишните му участия през годината.

 Branch Warren

Troy Alves ни напомни за славните години на Frank Zane, когато класическата физика и симетрията доминираха.

2010 бележи и сериозното завръщане на Dennis Wolf. Откакто стана рекламно лице на BSN това определено го изстреля нагоре след разочароващата 2009 година. Има какво още да се желае от него обаче по отношение на краката.

Един от шоумените на сцената беше Roelly Winklaar, който показа колко атлетични могат да бъдат културистите, след като направи задно салто.

Едно от големите разочарования е Victor Martinez със своето 8 място. Явно той винаги ще си остане един нереализиран талант.

Kai Greene също разочарова със своята форма, въпреки,че беше считан за един от главните претенденти.

Големият претендент тази вечер се казваше Phil Heath. Неговият напредък е очевиден във всяка мускулна група, но най-вече в раменете и краката. Може би единственото, което му липсва е достатъчно опит и шампионско излъчване.

Със сигурност това е един бъдещ шампион, който много напомня за легендарния Ronnie Coleman.

                                    ОФИЦИАЛНО КЛАСИРАНЕ

 

1. Jay Cutler

2. Phil Heath

3. Branc Warren

4. Dexter Jackson

5. Dennis Wolf

6. Ronnie Rockel

7. Kai Greene

8. Victor Martinez

9.Toney Freeman

10.Hidetada Yamagishi

Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Посещението на фитнес зала е неделима част от ежедневието на активно спортуващия човек. За това по време на вирусни епидемии, както в случая с Корона вируса, е хубаво да научим и спазваме няколко простички правила, които ще ни помогнат за пълноценната тренировка, без да сме изложени на излишен риск."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com